Δυστυχώς τόσα χρόνια πλέον διακυβέρνησης Μητσοτάκη και έχω κουραστεί πια να ακούω αλλεπάλληλες μπούρδες, που υποτιμούν την νοημοσύνη τη δική μου προσωπικά αλλά και της κοινής γνώμης!

Βγαίνουν και μας λένε πρωτοκλασσάτοι υπουργοί, (πχ Χατζηδάκης) που έχουν αυτοχρισθεί και διάδοχοι του Μητσοτάκη όταν και εάν, αλλά και προβεβλημένα στελέχη του Δημόσιου τομέα όπως ο Δημητριάδης (το κακέκτυπο μην μπερδεύεστε) του Υπερταμείου ότι μεθοδεύουν το project των «100 μικρών ΔΕΗ»!!!

Ότι δηλαδή στα πρότυπα της τεράστιας και μοναδικής επιτυχίας της ΔΕΗ, θα προωθήσουν το turn around story 100 εταιριών του ελληνικού δημοσίου, τις οποίες θα εξυγιάνουν και θα ιδιωτικοποιήσουν!!!

Προφανώς ο Δημητριάδης (το κακέκτυπο) και ο φίλος μου ο Κωστής Χατζηδάκης ανακάλυψαν πως θα κλωνοποιήσουν τον Γιώργο Στάσση!

Γιατί με επιλογές τύπου Στέφανου Θεοδωρίδη που τον μάζεψαν αφού τον πέταξε ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος ή Μιχάλη Φέκκα, ενός κομματόσκυλου σε ρόλο αντιπροέδρου της Επ. Κεφαλαιαγοράς, δεν πάμε πουθενά!

Γιατί μόνο έτσι, με Στάσσηδες θα δημιουργήσουν 100 Μικρές ΔΕΗ!

Γιατί τα μεγάλα stories και τα big projects τα υποστηρίζουν πρόσωπα, που διαθέτουν απαραιτήτως όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για να επιτευχθεί η υπέρβαση!

Όλα τα άλλα είναι «νάχαμε να λέγαμε»!

Όσο η κεντρική εξουσία και το Υπερταμείο (που ξέρει να γεννά μόνο έξοδα) συνεχίζουν να επιλέγουν Σαχίνηδες, δήθεν τεχνοκράτες του «γλυκού νερού» που επιλέγονται και διατηρούνται στη θέση τους απολύτως αναξιοκρατικά, επειδή η σύζυγος τους είναι παιδική φίλη του πρωθυπουργού και της γνωστής παρέας από τα χρόνια του Κολλεγίου Αθηνών, τα αποτελέσματα θα είναι οικτρά, τραγικά σε όλα τα επίπεδα και αντί για 100 μικρές ΔΕΗ, θα δούμε μπροστά μας 100 μικρές ΕΥΔΑΠ!

Γιατί περί αυτού πρόκειται πέραν πάσης αμφιβολίας…

Διαβάστε ακόμη: