Μαθαίνω ότι…Στην μακρινή Καραϊβική οι ανώμαλες καιρικές συνθήκες (βροχές και εναλλαγές συνθηκών) που επικρατούν στο νεοπλουτίστικο Σεν Μπαρτς, το σημείο αναφοράς των rich and famous του πλανήτη, έχουν στερήσει από το πάρτι γενεθλίων των επωνύμων Ελλήνων Μονεγάσκων σημαντικές παρουσίες που ματαίωσαν το υπερατλαντικό ταξίδι τους!

Ωστόσο κάποιοι καλοί φίλοι της οικογένειας του αγαπητού Κωνσταντίνου Τσουβελεκάκη που είναι από τα καλύτερα παιδιά της επιχειρηματικής πιάτσας, έφτασαν στο Σεν Μπαρτς από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, πετώντας απευθείας από το Παρίσι, για να δώσουν «παρών» στην γιορτή του εκλεκτού ζεύγους, του Κωνσταντίνου και της Σοφίας, που εδώ και χρόνια κατοικούν στο Μονακό και έχουν πολιτογραφηθεί επισήμως Μονεγάσκοι!

Είναι προφανές πως η ελληνική ομογένεια του Μονακό έχει ήδη παρευρεθεί, όπως για παράδειγμα ο εφοπλιστής και επιχειρηματίας Χατζηϊωάννου, καθώς και οι συνέταιροι του Κ. Τσουβελεκάκη στις μεγάλες δουλειές της Αθήνας, αλλά και ένα παιδί από το χωριό, που παριστάνει τον μάνατζερ!

Δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί εάν παρέστη ή όχι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος με τη σύζυγο του, ο επίσης Μονεγάσκος πολίτης και καλός μου φίλος, Ζαννής Φραντζέσκος που βρισκόταν κάπου μεταξύ Λος Αντζελες και Λας Βέγκας αλλά και ο γνωστός φιλορώσος Μονεγάσκος δικηγόρος…

Διαβάστε ακόμη: