Tο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, για πολλά χρόνια, ήταν μια παρέλαση σχεδόν πανομοιότυπων μαύρων σμόκιν που ήταν κατάλληλα για την εκδήλωση και δεν αποτύγχαναν ποτέ καθώς ο ενδυματολογικός κώδικας είναι black tie, αλλά δεν είχε και τόσο ενδιαφέρον να κοιτάξουμε.
Ευτυχώς, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Φέτος οι πιο καλοντυμένοι άντρες έδιναν μια πιο μοντέρνα αίσθηση, καθώς τα κοστούμια τους είχαν πιο τολμηρά χρώματα και ασυνήθιστη σιλουέτα. Τα βλέμματα σίγουρα τράβηξε ο Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, ο οποίος ντύθηκε σαν Όσκαρ στα Όσκαρ, φορώντας ένα χρυσό κοστούμι Brioni που ήταν κατασκευασμένο από ύφασμα ζακάρ με πραγματικό χρυσό 24 καρατίων.
Ο Κόλμαν Ντομίνγκο έκλεψε επίσης την παράσταση με ένα φούξια κοστούμι Versace, το οποίο συνόδευσε με καλαίσθητα χρυσά κοσμήματα, ενώ ο νικητής του Β΄ Ανδρικού Ρόλου, Ντάνιελ Καλούγια, φορούσε ένα navy κοστούμι Bottega Veneta με ένα πολυτελές κολιέ από τον οίκο Cartier με διαμάντια σε μεγέθους μαργαριταριού.
Ο Λέικιτ Στάνφιλντ έφερε έναν αέρα 70’s, φορώντας μια μάυρη ολόσωμη φόρμα από τον οίκο Saint Laurent με μια ζώνη στην μέση και ένα λευκό πουκάμισο με μεγάλα πέτα, ενώ ο Σάσα Μπάρον Κοέν εμφανίστηκε με Ralph Lauren, θυμίζοντας κάτι από παλίο Χόλιγουντ.
Τέλος ξεχώρισε ο σκηνοθέτης Στίβεν Γιουν, ο οποίος φόρεσε ένα μαύρο σμόκιν από τον οίκο Gucci, ο Τρεντ Ρέζνορ που φόρεσε Saint Laurent, ο Ριζ Αχμέντ που εμφανίστηκε με μαύρο Prada κοστούμι και ένα ρολόι Girard-Perregaux.

Λέσλι Όντομ Τζούνιορ


 

Κόλμαν Ντομίνγκο


 

Λέικιτ Στάνφιλντ


 

Σάσα Μπάρον Κοέν

Στίβεν Γιουν

Τσαρλς Ντ. Κινγκ

Λιλ Ρέλ Χάουερι

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr