Μερικές από τις πιο κομψές γυναίκες του κόσμου έχουν φωτογραφηθεί κατά καιρούς σε λαμπερούς γάμους προσφέροντας έτσι έμπνευση με το στιλ τους.

Το celebrity style αποτελεί πάντα από τις βασικές πηγές έμπνευσης για το στιλ μας καθώς αρκετές φορές δημιουργούν τάσεις και μας δίνουν μία άλλη οπτική.

Έτσι λοιπόν παρακάτω συγκεντρώσαμε τις οκτώ πιο καλοντυμένες γυναίκες καλεσμένες σε γάμους προκειμένου να πάρουμε το κατάλληλο inspo και για τις δικές μας εμφανίσεις.

Αμάλ Κλούνεϊ 

Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνει, καλεσμένη σε γάμο το 2018, είχε επιλέξει ένα κίτρινο midi ασύμμετρο φόρεμα Stella McCartney με ασορτί καπέλο και χρυσές γόβες. Η Αμάλ με αυτό το φόρεμα ήταν σεμνή -όπως απαιτείται για την περίσταση- αλλά και γοητευτική καθώς το φόρεμα που επέλεξε είχε τετράγωνη λαιμόκοψη ενώ παράλληλα ήταν εφαρμοστό και αναδείκνυε την λεπτή μέση της. Η ίδια είχε προσθέσει και μεταλλικά αξεσουάρ για την τέλεια ισορροπία.

Σιένα Μίλερ

Το σκούρο καφέ για γάμο ίσως να μην φαίνεται μια κατάλληλη επιλογή, ωστόσο στην Σιένα Μίλερ έδειχνε πραγματικά κομψό. Η τραγουδίστρια είχε επιλέξει το συγκεκριμένο εμπριμέ φόρεμα Alessandra Rich στο οποίο είχε προσθέσει μία ασημένια αλυσίδα σώματος. Έτσι, με αυτή την προσθήκη κατάφερε να δώσει μία άλλη διάσταση στην εμφάνισή της.

Ντέμι Μουρ

Η μονοχρωμία κάποιες φορές ίσως να φαίνεται υπερβολική. Αλλα η συγκεκριμένη εμφάνιση της Ντέμι Μουρ ήταν εντυπωσιακή.

Το κρεπ φόρεμά της Stella McCartney, η σατέν τσάντα Gabriela Hearst και οι σουέτ γόβες Malone Souliers ήταν από διαφορετικά υλικά, αλλά έμοιαζαν να είναι στην ίδια απόχρωση. «Τα ταιριαστά αξεσουάρ στο ντύσιμο διασφαλίζουν ότι μία εμφάνιση θα είναι εντυπωσιακή», λένε στην Telegraph οι Coco Fong και Valerio Bava, οι δημιουργικοί διευθυντές της Malone Souliers και σχετικά με την μονοχρωμία αναφέρουν πως «αναδεικνύει τη σιλουέτα ενώ παράλληλα αποπνέει δύναμη και αυτοπεποίθηση».

Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας στον γάμο της κόρης της το 2023 επέλεξε να φορέσει μία ειδικά σχεδιασμένη τουαλέτα για εκείνη του οίκου Christian Dior.

Το φόρεμα ήταν ιδιαίτερα κομψό, πλισέ και με μανίκια σε μεσαίο μάκρος, ενώ παράλληλα το απαλό ροζ χρώμα που επέλεξε ταίριαζε στην περίσταση.

Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ

Η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ έκανε τη διαφορά καθώς παρευρέθηκε στον γάμο του αδερφού της με ένα κοστούμι σε έντονο χρώμα, όπου το εξισορρόπησε με μαύρα αξεσουάρ. Φόρεσε ένα ψάθινο καπέλο με μαύρη λεπτομέρεια, μαύρο μαντήλι στον λαιμό και κρατούσε ένα μαύρο τσαντάκι. Έτσι κατάφερε να αναδείξει αυτή την εμφάνιση.

Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο κόλπο όταν πρόκειται να παρευρεθεί σε γάμο – φοράει ένα φόρεμα σε πιο απαλό χρώμα και δίνει έμφαση στο χρώμα των παπουτσιών της. Στον γάμο του Σέρχιο Ράμος και της Πιλάρ Ρούμπιο επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με σχέδιο το οποίο συνδύασε με φούξια γόβες .

Μέγκαν Μάρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν η επιτομή της κομψότητας στον γάμο
του Charlie van Straubenzee και της Daisy Jenks. Η Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε ένα shirt dress με πλισέ color blocking φούστα, μαύρη ζώνη η οποία αναδείκνυε την λεπτή μέση της και μαύρες γόβες. Έδεσε το λουκ επιλέγοντας μαύρο καπέλο και χρυσά αξεσουάρ.

Κέιτ Μος

Η Κέιτ Μός επέλεξε το boho στυλ για τον γάμο της Leah Wood και του Jack MacDonald το 2008. Φόρεσε ένα ιβουάρ φόρεμα το οποίο συνδύασε με σκούρα μπλε κάπα. Η ίδια για να δημιουργήσει μία boho εμφάνιση έδωσε έμφαση στα αξεσουάρ, κράτησε ένα vintage τσαντάκι με χάντρες και φόρεσε μεγάλα μακριά σκουλαρίκια. Οι συνδυασμοί της σε αυτή την εμφάνιση παραμένουν ακόμη και σήμερα -16 χρόνια μετά- αρκετά «δυνατοί».

Διαβάστε ακόμη: