«Είμαστε ακόμα ζωντανοί» φώναξαν οι παίκτες του ΦΗ που κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να πετύχουν μια σημαντική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) στη μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια, εκτός από τους βαθμούς, κέρδισαν και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια των Play Out. Διότι νιώθουν πιο άνετα πλέον, αλλά η δουλειά τους απέχει πολύ από το να τελειώσει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο οποίος στους 34 πόντους είναι άνετος και έχει περιθώρια εφησυχασμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ανώτερος, αλλά άργησε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ. Στις καθυστερήσεις ο Πίρσμαν έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Καρτάλης βρήκε λίγο τη μπάλα αλλά απέκρουσε ο Βάτερμαν και στο «ριμπάουντ» ο Παμλίδης σκόραρε.

Ο ΟΦΗ αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52′ ο Κάργας έχασε το κοντρόλ και ο Σαρδινέρο που καραδοκούσε, έκλεψε μπήκε στην περιοχή και με «κρεμαστό» σουτ ισοφάρισε. Ο Κάργας έκανε νέο λάθος στο 58′ όταν βρήκε τη μπάλα με το χέρι, ο Γκορτσίλας με τη βοήθεια του VAR υπέδειξε το πέναλτι και ο Σολίς ευστόχησε στην εκτέλεση για το 2-1.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Βάτερμαν, Λυμπεράκης, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Σακόρ, Μεγιάδο, Σολίς(76′ Μπαλογιάννης), Στάρτζεον(81′ Νοικοκυράκης), Γρίβας(46′ Σόουζα, 90′ Bαφέας), Σαρδινέρο

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Πέερσμαν, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Μπρένερ(57′ Μιλιντσεάνου), Ελευθεριάδης(46′ Νάουμετς), Παμλίδης

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.