Μπορεί να διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής του, ωστόσο, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς εξακολουθεί να… ζει και να αναπνέει για την παρουσία στο υψηλότερο επίπεδο.

Στο πλαίσιο απευθείας μετάδοσης από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των ακολούθων του.

Η περυσινή αγωνιστική περίοδος ήταν ξεχωριστή για τον Σουηδό στράικερ, αφού πανηγύρισε την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος με τη Μίλαν και την επιστροφή των «ροσονέρι» στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου έπειτα από ένδεκα χρόνια, παρά το γεγονός ότι εμφανίζεται «λαβωμένος» κατά την έναρξη της νέας σεζόν.

Σοβαρός τραυματισμός στο αριστερό γόνατο, τον υποχρέωσε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και αναμένεται να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς 2022 – 2023, με τον σύλλογο του Μιλάνου να επιβεβαιώνει τη στήριξη προς εκείνον, επιτυγχάνοντας συμφωνία για νέο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και τον Ιμπραχίμοβιτς να λαμβάνει δύναμη από τη σχέση αγάπης και αλληλοσεβασμού μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα, χθες (29/07) τόνισε πως δε θέλει με τίποτα να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, μιλώντας από τη Σαρδηνία, όπου περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές.

«Πότε θα αποχωρήσω από τη δράση; Ποτέ. Αν σταματήσω, το ποδόσφαιρο πεθαίνει», σχολίασε, έπειτα από μήνυμα που δέχθηκε, με τον «Ίμπρα» να «υποδέχεται» στη διαδικτυακή παρέα και τον πρώην συμπαίκτη του (στη Μίλαν) και νυν τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Τον αποκάλεσε μάλιστα «μυταρά», αστειευόμενος και προσέθεσε πως «υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι παρακολουθούν τώρα· μείνε ήρεμος, Τζίτζι και μην πανικοβάλλεσαι».