Το άνθρωπο που πρόκειται να τον διαδεχθεί στον θρόνο του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 αποκάλυψε ο Verstappen, ονοματίζοντας έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές του.

Απαντήσεις στο ερώτημα ποιος πιλότος πρόκειται να στεφτεί παγκόσμιος πρωταθλητής τα επόμενα χρόνια έδωσε ο M. Verstappen, προβλέποντας επί της ουσίας τον άνθρωπο που πρόκειται να τον διαδεχθεί στον θρόνο της Formula 1.

Σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφους, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής όχι μόνον δεν δίστασε να απαντήσει αλλά και να προσπεράσει… τα βαριά ονόματα του grid, καταλήγοντας σε έναν από τους ανερχόμενους αστέρες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1.

Η επιλογή του Verstappen δεν ήταν ο C. Leclerc, ούτε καν ο L. Norris, με τον Ολλανδό να καταλήγει στον G. Russel ως επικρατέστερο στη μάχη που πρόκειται να δοθεί στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν το 2022 τερματίζοντας στην πρώτη του χρονιά στη γερμανική ομάδα μπροστά από τον ομόσταυλό του L. Hamilton.

Η σταθερότητα και η ταχύτητα του G. Russel δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον M. Verstappen, o οποίος γνωρίζει τον Βρετανό από την εποχή που συμμετείχαν και οι δύο σε διεθνείς αγώνες καρτ.

«Ο George ανήκει στη γενιά του Lando, του Charles και τη δική μου, μεγαλώσαμε μαζί. Αγωνίστηκα με τον George στο καρτ, αν και είναι έναn χρόνο νεότερος. Μπορούσες να δεις αμέσως ότι ήταν καλός. Του ήρθε φυσικά – δεν χρειαζόταν πολλούς γύρους για αποκτήσει έναν γρήγορο ρυθμό. Μπορούσε να πηδήξει στην πίστα και κατευθείαν να πολεμήσει για τις πρώτες θέσεις», δήλωσε ο Verstappen, ο οποίος άνευ συγκλονιστικού απροόπτου θα πανηγυρίσει τη φετινή αγωνιστική σεζόν τον τρίτο τίτλο της καριέρας του.

Διαβάστε περισσότερα