Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι η ομάδα Wagner έβαλε αγγελία για μισθοφόρους στην ιστοσελίδα Pornhub!

Πιο συγκεκριμένα, ρωσικά ΜΜΕ, όπως η Pravda και οι Moscow Times, αναφέρουν ότι η ομάδα Wagner έβαλε αγγελία για μισθοφόρους στη ροζ ιστοσελίδα Pornhub!

Σύμφωνα με τα ρωσικά δημοσιεύματα που ανήρτησαν και τα σχετικά βίντεο, στη διαφήμιση πρωταγωνιστεί μια γυναίκα της οποίας ορατό ήταν μόνο το στόμα της ενώ έγλυφε ένα γλειφιτζούρι.

«Είμαστε ο καλύτερος ιδιωτικός στρατός στον κόσμο. Ψάχνουμε μαχητές από όλες τις περιοχές της Ρωσίας. Ελάτε να δουλέψετε στην Wagner PMC» ακούγεται να λέει η γυναίκα.

Κατά τις ίδιες πηγές, την διαφήμιση αυτή είδαν χρήστες από τις περιοχές Κεμέροβο και Βόλγκογκραντ που είτε δεν είχαν προγράμματα ad blocker είτε χρησιμοποιούσαν VPN.

Οι υπεύθυνοι του Pornhub, πάντως, όταν αντιλήφθηκαν την ύπαρξη της διαφήμισης την «κατέβασαν» με εκπρόσωπο της ιστοσελίδας να δηλώνει στο Newsweek ότι η Pornhub δεν επιτρέπει διαφημίσεις με πολιτικό περιεχόμενο.

Η παρουσία της διαφήμισης αυτής, όμως, έστω και για περιορισμένη περίοδο επέτρεψε στους επικριτές της Ρωσίας να υποστηρίξουν ότι η Wagner, η ομάδα του στενού συνεργάτη του Βλαντιμίρ Πούτιν, Γεβγκένι Πριγκόζιν, βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση μετά τις βαριές απώλειες που υφίσταται σε περιοχές όπως το Μπαχμούτ.

 

 

Διαβάστε περισσότερα