Ο Αμερικανός επιχειρηματίας της τεχνολογίας και του λιανικού εμπορίου, ιδρυτής της εταιρείας-κολοσσού Amazon, περνά στιγμές χαλάρωσης στη Σίφνο, εκεί όπου το iefimerida.gr τον απαθανάτισε να τρώει σε γνωστό εστιατόριο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, η περιουσία του οποίου ανέρχεται περίπου στα 200 δισ. δολάρια, απόλαυσε το γεύμα του στο εστιατόριο «Omega3», στον Πλατύ Γιαλό Σίφνου. Πρόκειται για ένα εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας, που ειδικεύεται στα θαλασσινά και την αξιοποίηση τοπικών προϊόντων.

Ανεξάντλητη Σίφνος - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Εκεί τον συνόδευσαν ο Αμερικανός κροίσος, σύζυγος της σχεδιάστριας Diane von Fürstenberg Μπάρι Ντίλερ (o γιος της Fürstenberg από τον πρώτο της γάμο είναι παντρεμένος με την αδελφή της Μαρί Σαντάλ), ο οποίος έχει πουλήσει και αγοράσει μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ, και ο Άντερσον Κούπερ, ο διάσημος δημοσιογράφος του CNN και γιος της περίφημης Νεοϋορκέζας καλλιτέχνιδος και κληρονόμου μίας από τις μεγαλύτερες περιουσίες των ΗΠΑ, Γκλόρια Βάντερμπιλτ.

Ο Κούπερ είχε γίνει παγκόσμια διάσημος, το 2020, όταν παρομοίωσε τον Ντόναλντ Τραμ, εν ενεργεία πρόεδρο των ΗΠΑ εκείνη την εποχή, σαν «μια χοντρή χελώνα που έπεσε ανάσκελα».

Ο ιδρυτής και CEO της Amazon κάνει τις διακοπές του στη χώρα μας με το τεράστιο σκάφος, μήκους 92 ποδιών, του Μπάρι Ντίλερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζεφ Μπέζος θα συνεχίσει τις διακοπές του και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων.