Η απρέπεια του εκ βαθέος ΠΑΣΟΚ προερχόμενου Χρ. Σπίρτζη να προσπαθήσει να εργαλειοποιήσει πολιτικά-κομματικά τις γυναικοκτονίες στην Ρόδο, επιρρίπτοντας προσωπικές ευθύνες στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, πέραν του ότι ανέδειξε για μια ακόμη φορά το ποιόν του συνδικαλιστή-κομματάρχη-πολιτικού, προκάλεσε και την σφοδρή αντίδραση τόσο της κυρίας Ακρίτα όσο και της κυρίας Καββαδία!

Η πεζοδρομιακή προσέγγιση των πραγμάτων από τον Χρ. Σπίρτζη σε κάθε περίπτωση εκθέτει την ώρα τούτη τον ΣΥΡΙΖΑ και ακυρώνει το νέο πρόσωπο και το νέο δείγμα γραφής που θέλει να δείξει στην κοινωνία ο Αλέξης Τσίπρας!

Συνδικαλιστής-κομματάρχης-πολιτικός! Η γνωστή διαδρομή…

Βλέπετε, ο λαϊκισμός και η μικροπολιτική αποτελούν εδώ και χρόνια το πλαίσιο δράσης του Χρ. Σπίρτζη, ο οποίος ακολουθώντας τη γνωστή διαδρομή μέσω του ΤΕΕ (της Τρ. Αττικής, των νταραβεριών και των νταραβεριτζήδων), όπου τον διαδέχθηκε ο περίφημος Στασινός της Ψυττάλειας, κατάφερε να ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και επί σειρά ετών να διοικήσει το υπ. Υποδομών ως αναπληρωτής υπουργός αρχικά και ως αρμόδιος υπουργός στη συνέχεια!

Από πρόεδρος του ΤΕΕ… υπουργός!

Από πρωτοπαλλήκαρο του Χρυσοχοΐδη επί σειρά ετών και πρόεδρος του ΤΕΕ όταν ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε αναλάβει υπουργός Ανάπτυξης στην κυβέρνηση Σαμαρά το 2012, ο Χρ. Σπίρτζης δεν δίστασε να περάσει… απέναντι, στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ, ψυχανεμιζόμενος μελλοντικές καταστάσεις, να αναλάβει κεντρικό πόστο στις υποδομές και να προκαλέσει μη αναστρέψιμες επί χρόνια εξελίξεις στα μεγάλα έργα με τη συμπεριφορά, τη στάση και τις αποφάσεις του!

Οι 4 εργολαβίες του Πάτρα – Πύργος!

Όπως για παράδειγμα όταν αποφάσισε τον κατακερματισμό σε 4 εργολαβίες του οδικού άξονα Πάτρα – Πύργος! Τις οποίες πήρε ο κουμπάρος του και φίλος του τότε, Χρ. Καλογρίτσας! Με τις εγγυητικές της Τρ. Αττικής. Άσχετο αν μετά τον γνωστό εργολάβο πούλησαν όλοι μαζί οι σύντροφοι! Και τον άφησαν εκτεθειμένο με το συριζοκάναλο!

Τα νταραβέρια με τον Κούτρα (του Άκτορα τότε) για την Αττική Οδό!

Όπως όταν νταραβεριζόταν με τον Κούτρα (του Άκτορα τότε με Μπομπολαίους – Καλλιτσάντσηδες) για το θέμα των 7 επεκτάσεων της Αττικής Οδού και συζητούσε ακόμη και παράταση της σύμβασης της Αττικής Οδού για 10-12 χρόνια και απευθείας ανάθεση των εργολαβιών που θα ξεπερνούσαν σε αρχικό προϋπολογισμό τα 2,5 δισ. ευρώ!!!

Τα κρυφά ραντεβού στη Συγγρού με τον… συγγενή και τον μικροεργολάβο

Όπως όταν συζητούσε, κατά πληροφορίες, στο γραφείο του στην Συγγρού μαζί με συγγενή πρώτου βαθμού επώνυμου ισχυρού πολιτικού και έναν μικροεργολάβο για την μοιρασιά των μεγάλων έργων… Και πολλές άλλες δουλειές, από την Ψυττάλεια μέχρι το Μετρό…

Τα φθαρμένα υλικά του νέου ΣΥΡΙΖΑ

Για τον βίο και την πολιτεία του Χρ. Σπίρτζη στον τομέα των κατασκευών και τις ιδιότυπες σχέσεις τόσο με μικρούς όσο και με μεγάλους εργολάβους έχουμε αναφερθεί από τη στήλη, επί σειρά ετών εκτενώς αναδεικνύοντας πράξεις και παραλείψεις!

Το πολιτικό ζήτημα, ωστόσο, που εγείρεται την ώρα τούτη είναι πως η επιμονή του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιεί σε ρόλους κεντρικούς πρόσωπα που έχουν ταυτισθεί με το νταραβέρι, την μικροπρέπεια, τον παλαιοκομματισμό και τον άκρατο λαϊκισμό, με ολίγη δόση πεζοδρομίου και κουτσαβακισμού, δεν συνάδουν ούτε με το πνεύμα των καιρών ούτε με το δείγμα γραφής ενός κεντρώου προσώπου ή σοσιαλδημοκρατικού αν θέλετε, που θέλει να περάσει στην κοινή γνώμη ο Αλέξης Τσίπρας!

Καλώς ή κακώς, με φθαρμένα υλικά δεν χτίζεις νέα οικοδομήματα…