Τελικά αυτός ο Σκέρτσος, ο υπουργός Επικρατείας που αναβαθμίστηκε στο Μαξίμου και τοποθετήθηκε ως αντίβαρο του ειδικού στην προπαρασκευή νόμων και …τροπολογιών Γεραπετρίτη, αποδεικνύεται εξαιρετικά ταλαντούχος!

Ως επικεφαλής του συντονισμού για την Υγεία, την έχει «κοπανήσει» εδώ και καιρό από την επικαιρότητα! Βλέπετε ο συμπαθής Ακης, που όλα τα ταξινομεί σωστά (ως χωροθέτης) και όλα τα καταγράφει στο μπλοκάκι του (συνήθεια από την εποχή Σημίτη), έχει καταλάβει ότι σε κανένα δεν αρέσουν οι κακές ειδήσεις, ενθυμούμενος τη σχετική φράση στην «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, «στέργει γαρ ουδείς άγγελον κακών επών»!

Υπό αυτή την έννοια, ο Σκέρτσος εμφανίζεται μόνο στις θετικές ειδήσεις, κεφαλαιοποιεί τα ευνοϊκά και αποφεύγει τα αρνητικά!

Βεβαίως ο ρόλος του Συντονιστή σχετίζεται ευθέως με την διαχείριση των κρίσεων, εν προκειμένω της πανδημίας, δηλαδή των αρνητικών, τα οποία αποφεύγει για λόγους σκοπιμοτήτων, άρα επί της ουσίας δεν κάνει τη δουλειά που του έχει ανατεθεί!

Αλλά για να μην γίνομαι άδικος, «ο ταλαντούχος κύριος Σκέρτσος» έχει άλλες δουλειές τώρα! Προσπαθεί να υλοποιήσει το όραμα του «νέου Κεράνη»!!!

Δηλαδή να εγκαταστήσει τις δημόσιες υπηρεσίες και τα υπουργεία στις εγκαταστάσεις της ΠΥΡΚΑΛ στον Υμηττό και στη θέση των υπουργείων στο κέντρο της Αθήνας να επιστρέψουν οι νέοι!!!

Μέσα από φοιτητικές εστίες που θα κατασκευάσει ο Ανδριόπουλος της Dimand και η γνωστή παρέα Καρυτινού, Χρυσικού και λοιπών δυνάμεων του real estate!

Το κτίριο της ΠΥΡΚΑΛ, οι νέοι και τα φούμαρα Σκέρτσου!!!

Η αναβίωση του σχεδίου «νέου Κεράνη», την ανακατασκευή του οποίου πλήρωσε ακριβά ο ελληνικός λαός για να μην μετακομίσει τελικά ποτέ εκεί το ΥΠΕΧΩΔΕ, μπορεί να υλοποιηθεί μόνο (στη φαντασία και τις σκοπιμότητες) μέσω ενός «ταλαντούχου» πολιτικού ανδρός!

Και εν προκειμένω του συμπαθούς Ακη, τον οποίο προφανώς έχουν μαγέψει οι σειρήνες του Ανδριόπουλου, στο σημείο που να είναι έτοιμος να προχωρήσει νέα «κουφάρια» τύπου Κεράνη, που θα τα χρυσοπληρώσει ο ελληνικός λαός, με μόνους κερδισμένους τους εργολάβους που θα τα χτίσουν και τους νταραβεριτζήδες του Real estate που με τις φοιτητικές εστίες πάνε να κάνουν το κόλπο γκρόσο!!!

Ά. Σκέρτσος: Δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον κορωνοϊό