Η διαγραφή Μπογδάνου, μετά τις υπέρ πατριωτικές δηλώσεις του και το θερμό επεισόδιο με τον Ν. Δένδια στη Βουλή, ήρθε να καταδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι προτεραιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ο μεσαίος χώρος, οι φιλελεύθερες απόψεις, το περιβάλλον του λεγόμενου «κέντρου» που δεν προτίθεται να εγκαταλείψει αλλά αντιθέτως αποσκοπεί να προσεγγίσει και να «αγκαλιάσει» πολιτικά ακόμη περισσότερο!

Σε αυτό το μήκος κύματος εντάσσεται και η συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός, κατά πληροφορίες, την περασμένη Παρασκευή στο Μαξίμου!

Με πρωτοβουλία του υπουργού Επικράτειας Άκη Σκέρτσου, επισκέφθηκαν την Ηρώδου Αττικού και συναντήθηκαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πολιτικοί παράγοντες του «κέντρου», που μέσα από τη δράση τους – και μέσα από το «Ποτάμι»- εκφράζουν τον φιλελευθερισμό, τον μεσαίο χώρο, τις δημιουργικές αντιλήψεις μακριά από ακραίες καταστάσεις, ψευτοπατριωτικές κορώνες και λαϊκισμούς!

Σε απλά λόγια, μεταξύ των επισκεπτών του Μαξίμου που συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό περιλαμβάνονταν επιχειρηματίες – διανοούμενοι, συγγραφείς, φιλελεύθεροι, «ποταμίσιοι»…

Τους οποίους ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι ο μεσαίος χώρος αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την Νέα Δημοκρατία, όχι απλά για λόγους πολιτικού οφέλους, αλλά ως στάση νοοτροπίας, συμπεριφοράς, πολιτικής – και όχι μόνο- αντίληψης των πραγμάτων!