Μια νέα φιγούρα που εσχάτως απασχολεί τα media και την οικονομική ζωή της χώρας είναι ο Γ. Ρέτσος, πρόεδρος του ΣΕΤΕ, των επιχειρηματιών δηλαδή που ασχολούνται με τον τομέα του τουρισμού!

Αν και ο ίδιος σε όλες τις δράσεις του δείχνει να εκπροσωπεί κυρίως τα συμφέροντα των ξενοδόχων και όχι όλου του κλάδου! Γιατί άραγε;

Εν πάσει περιπτώσει, μια που το έφερε η κουβέντα, ο Γιάννης Ρέτσος εμφάνισε σε δηλώσεις του το αυτονόητο ως φιλοσοφία!!!

Δημοσιοποιώντας τηλεδιάσκεψη με τον Αλέξη Τσίπρα τόνισε ότι ο τουρισμός θα πρέπει να μείνει έξω από την πολιτική αντιπαράθεση! Μεγάλη φιλοσοφία! Λες και το ακούμε πρώτη φορά και μένουμε άλαλοι!!!

Βεβαίως, για τους καλά γνωρίζοντες ο κ. Ρέτσος, γνωστός μπον βιβέρ και με ανοιχτούς επαγγελματικούς -και όχι μόνο-ορίζοντες, διατέλεσε επί σειρά ετών συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε τη χώρα.

Και δεν θυμάμαι τότε να είχε κάνει αντίστοιχες δηλώσεις.

Προφανώς θεωρούσε, όταν εξελέγη το 2017, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρετούσε ορθά την τουριστική πολιτική της χώρας, οπότε δεν χρειάζονταν παρεμβάσεις! Ενώ σήμερα προφανώς τα δεδομένα είναι διαφορετικά!

Για την ιστορία πάντως, ο πιστός φίλος του Αλέξη Τσίπρα στον τουρισμό Γιάννης Ρέτσος θέλει να εμφανίζεται ως άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του Μαξίμου, προνομιακός συνομιλητής του Κυριάκου!

Και φέρεται να διαρρέει δεξιά κι αριστερά ότι ο Κ. Μητσοτάκης θα τον αξιοποιήσει αναθέτοντας του υπουργικό πόστο!

Βλέπετε, αυτή είναι η επιτυχία να είσαι άνθρωπος όλων των πρωθυπουργών και όλων των καταστάσεων! Απλώς τα πράγματα περιπλέκονται όταν σε πάρουν χαμπάρι…

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.