Μια μαγευτική εμφάνιση έκανε ο Θανάσης Αλευράς στον τελικό του «Your Face Sounds Familiar» όπου ενσάρκωσε τον Γιώργο Μαρίνο. Ο «Γιώργος Μαρίνος του YFSF» μπορεί να μην αναδείχθηκε νικητής, αλλά συγκλόνισε τους πάντες με την εμφάνισή του.

Ο Θανάσης Αλευράς ως «Γιώργος Μαρίνος» στον τελικό του YFSF

Ο φαντασμαγορικός τελικός της Κυριακής, μπορεί να είχε νικήτρια την Τάνια Μπρεάζου, η οποία ήταν καθόλη τη διάρκεια του show ιδιαίτερα πετυχημένη στις μιμήσεις που έκανε και κέρδισε τον τελικό ερμηνεύοντας το «My Heart Will Go On» της Celine Dion, όμως ο Θανάσης Αλευράς ήταν κι αυτός από τα πρόσωπα που «έκλεψαν» την παράσταση υποδύοντας τον showman Γιώργο Μαρίνο με το τραγούδι «Παιδικά Παιχνίδια».

Η ερμηνεία του ηθοποιού μάγεψε τη Μαρία Μπεκατώρου η οποία, μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα: «Συγκινούμαι γιατί είναι ο τελικός. Με τον Θανάση μαζί ξεκινήσαμε και είναι ένα ταξίδι που έχω αγαπήσει. Μαζί ξεκινήσαμε και μαζί τελειώσαμε», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Συγκλονιστικός ο «Γιώργος Μαρίνος» του YFSF (vid)

Ο Θανάσης Αλευράς συγκίνησε ιδιαίτερα με την εμφάνισή του ως Γιώργος Μαρίνος.

Επιπροσθέτως, ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν η Κατερίνα Παπουτσάκη πήρε τον λόγο και εμφανώς συγκινημένη, μίλησε για τη γνωριμία της με τον Γιώργο Μαρίνο, δηλώνοντας: «Σε θαυμάζω Θανάση μου. Τον Γιώργο Μαρίνο έχω την τιμή να τον γνωρίζω και σας συνδέει αυτή η σπουδαία αλήθεια. Αυτή η έμπνευση για την ζωή κι η αγάπη για τη ζωή και τον άνθρωπο. Είμαστε πολύ τυχεροί που σε είδαμε εδώ κι η καριέρα σου θα είναι μόνο ανοδική γιατί το αξίζεις».

Η συγκλονιστική εμφάνιση του Θανάση Αλευρά

https://www.youtube.com/watch?v=OhpByo4ewHI&ab_channel=videoppp

Από την άλλη, ο Μιχάλης Ρέππας, ο οποίος έχει γράψει επανειλημμένα στον Γιώργο Μαρίνο δήλωσε ότι «αισθάνεται σαν τη Σοφία Βέμπο».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και showman, Θανάσης Αλευράς, χάρισε όλες αυτές τις εβδομάδες πολλές στιγμές γέλιου αλλά και πολλές άλλες βαθιάς συγκίνησης με την εμφανίσεις του κατά την διάρκεια του φετινού «Your Face Sounds Familiar».