Οι Σπύρος Μπιμπίλας και Γιώργος Μάγκας φαίνεται πως έχουν αφήσει… πίσω τους την παρεξήγηση που είχε λάβει χώρα πριν από περίπου τρεις μήνες.

Ο ηθοποιός και Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία, μετά τη διάδοση της ψευδούς είδησης, ότι ο βιρτουόζος του κλαρίνου, Γιώργος Μάγκας, «έφυγε» από τη ζωή, κάτι που αναρτήθηκε τον περασμένο Αύγουστο.

Η είδηση είχε γνωστοποιηθεί στο διαδίκτυο από τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε πως δεν ισχύει, ανακάλεσε και ζήτησε συγγνώμη.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, o Σπύρος Μπιμπίλας «ανέβασε» δύο φωτογραφίες, μία με τον μουσικό και μία με τη σύντροφό του Γιώργου Μάγκα, Τζούλη, από τα γυρίσματα ενός διαφημιστικού που θα κάνουν μαζί.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε, μεταξύ άλλων: «Με τον αγαπημένο μου Γιώργο Μάγκα που λίγους μήνες πριν, μία παρεξήγηση πήγε να χαλάσει την ωραία σχέση μας, με συνευθύνη πολλών! Στο γυρίσματα του διαφημιστικού περάσαμε υπέροχα με τους υπεύθυνους της διαφημιστικής και με όλους τους ηθοποιούς και perfomer που συνεργαστήκαμε και φυσικά με την υπέροχη σύντροφο του Γιώργου, την μοναδική Τζούλη».

Η δημοσίευση του Σπύρου Μπιμπίλα:

Διαβάστε ακόμη: