Ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον (Rian Johnson) μιλώντας στους «New York Times» αποκάλυψε ότι γνώρισε την αείμνηστη ηθοποιό ‘Αντζελα Λάνσμπερι (Angela Lansbury) στα γυρίσματα της ταινίας «Knives Out» έχοντας ένα μικρό ρόλο.

«Δεν θα μπορούσε να είναι πιο όμορφη και πιο γενναιόδωρη», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Η ηθοποιός -που πέθανε τον Οκτώβριο του 2022 σε ηλικία 96 ετών- έκανε την τελευταία της εμφάνιση στην ταινία του Netflix, με τον Τζόνσον να δηλώνει πόσο ενθουσιασμένος ήταν όταν η ηθοποιός συμφώνησε να συμμετάσχει.

Κατάφερε επίσης να πείσει τον εμβληματικό συνθέτη και στιχουργό Στίβεν Σόντχαϊμ (Stephen Sondheim) να κάνει μία μίνι εμφάνιση πριν φύγει από την ζωή τον Νοέμβριο του 2021, σε ηλικία 91 ετών. «Ένιωσα πολύ ωραία όταν τους είπα ότι δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα το έκανα αυτό αν δεν ήταν εκείνοι. Είναι θλιβερό, εύχομαι να ήταν ακόμα εδώ και να έκαναν πράγματα. Ελπίζω να τους άρεσε αυτή η μικρή σκηνή και να γέλασαν» σημείωσε ο Τζόνσον και πρόσθεσε: «Όταν ανέφερα στον Σόντχαϊμ ότι προσπαθούσαμε να πάρουμε την ‘Αντζελα Λάνσμπερι, είπε: «Ω, η Angie – είμαι φίλος της. Πες της ότι θα το κάνω και θα το κάνει»».