Χαμογελαστός στον φακό της μητέρας του, Κέιτ Μίντλετον, ποζάρει ο πρίγκιπας Τζόρτζ σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε με αφορμή την ημέρα των των γενεθλίων του.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον δημοσίευσαν το πορτρέτο του γιου τους, την Πέμπτη, για τον εορτασμό των γενεθλίων του, γράφοντας: «Ο Τζορτ γίνεται 9».

Στη φωτογραφία, ο πρίγκιπας Τζορτζ ποζάρει με μπλε T-Shirt, χαμογελώντας πλατιά. Η φωτογραφία τραβήχτηκε ενώ η οικογένεια βρισκόταν σε διακοπές στο Ηνωμένο Βασίλειο νωρίτερα αυτό το μήνα.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν μια νέα φωτογραφία του πρίγκιπα Τζορτζ ενόψει των ένατων γενεθλίων του αύριο», ανέφερε το ζευγάρι σε δήλωση.

Πέρυσι, για τα 8α γενέθλια του Τζορτζ, η Κέιτ Μίντλετον βρέθηκε, όπως συνηθίζει άλλωστε, πίσω από τον φακό, τραβώντας τον μικρό πρίγκιπα να κάθεται στο καπό ενός αυτοκινήτου, χαμογελώντας και φορώντας ένα μπλε μπλουζάκι πόλο με πορτοκαλί ρίγες.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, πρωτότοκος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ, είναι τρίτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον παππού του Κάρολο και τον πατέρα του.

Η προγιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, του ευχήθηκε με μια πρόσφατη κοινή τους φωτογραφία που αναρτήθηκε στους επίσημους λογαριασμούς της βασιλικής οικογένειας στα κοινωνικά δίκτυα.

Στους φανατικούς της βασιλικής οικογένειας δεν διέφυγε η ομοιότητα του μικρού Τζορτζ με τον μπαμπά του όταν εκείνος ήταν στην ίδια ηλικία.