Φορώντας τρία διαφορετικά φορέματα του Alexander McQueen, η Κέιτ Μίντλετον πόζαρε για τον φωτογράφο μόδας Paolo Roversi, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλα ονόματα στο χώρο του μόντελινγκ όπως η Ναόμι Κάμπελ και η Κέιτ Μος.

«Η φωτογράφιση της δούκισσας ήταν μια στιγμή απόλυτης χαράς. Η Κέιτ Μίντλετον θα μπορούσε να φέρει ελπίδα σε ολόκληρο τον κόσμο με τη θετική της ενέργεια», δήλωσε ο φωτογράφος μόδας Paolo Roversi.

Η Κέιτ Μίντλετον θα γιορτάσει τα 40ά της γενέθλια σήμερα με την οικογένειά της στο σπίτι τους στο Norfolk.

«Η φωτογράφιση του πορτρέτου της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας της Δούκισσας του Κέιμπριτζ ήταν πραγματική τιμή για μένα και μια στιγμή απόλυτης χαράς. Με συγκίνησε η ζεστασιά και το φιλικό της καλωσόρισμα και μαγεύτηκα από τα λαμπερά μάτια της που αντανακλούσαν την ομορφιά της ψυχής της και το χαμόγελό της που δείχνουν τη γενναιοδωρία της καρδιάς της. Ήταν μια βαθιά και πλούσια εμπειρία για μένα. Mια αξέχαστη στιγμή. Έχω γνωρίσει έναν υπέροχο άνθρωπο, έναν άνθρωπο που με τη θετική του ενέργεια μπορεί να φέρει ελπίδα σε όλο τον κόσμο» είπε ο φωτογράφος.

Όλες οι φωτογραφίες είναι ασπρόμαυρες. Στη μοναδική έγχρωμη εικόνα της σειράς, η Κέιτ φορά ένα κόκκινο ασύμμετρο φόρεμα McQueen, σκουλαρίκια της Βασίλισσα ενώ εντυπωσιάζει με την casual πόζα που έχει πάρει με τα χέρια στις τσέπες.

Στη μία χαμογελά πλατιά ενώ η άλλη τη δείχνει να κάθεται προφίλ και να ατενίζει, με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της να εμφανίζεται σε περίοπτη θέση.

Και στις δύο φωτογραφίες φοράει σκουλαρίκια που ανήκαν στην Νταϊάνα, την πριγκίπισσα της Ουαλίας.