Τα συγχαρητήριά του στον Μίλτο Τεντόγλου για το νέο χρυσό μετάλλιο, αυτή τη φορά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη, εκφράζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Για ακόμη μια φορά στην κορυφή του κόσμου! Με τα άλματά σου και τον χαρακτήρα σου, μας γεμίζεις χαρά και υπερηφάνεια! Συγχαρητήρια Μίλτο» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με ανάρτησή του στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με άλμα στα 8,22μ που έκανε από την πρώτη του προσπάθεια.

«Μας έκανες και πάλι πολύ περήφανους γράφοντας ιστορία!», το μήνυμα Ανδρουλάκη

Τον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης συνεχάρη με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

«Συγχαρητήρια Μίλτο! Μας έκανες και πάλι πολύ περήφανους γράφοντας ιστορία!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Δράστης» αυτής της επιτυχίας είναι ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στον σημερινό τελικό του μήκους με άλμα στα 8,22 μέτρα και υπερασπίστηκε τον τίτλο που είχε κατακτήσει πριν από δύο χρόνια στη διοργάνωση του Βελιγραδίου.

Μητσοτάκης για Τεντόγλου: Yψώνει τη σημαία και την υπερηφάνειά μας

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Μίλτο Τεντόγλου, για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης, απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Μητσοτάκης σημειώνει πως «όσο μακριά φτάνει το κάθε άλμα του, τόσο ψηλά υψώνει τη σημαία και την υπερηφάνειά μας».

«Στην κορυφή του κόσμου και πάλι ο Μίλτος Τεντόγλου με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης. Οσο μακριά φτάνει το κάθε άλμα του, τόσο ψηλά υψώνει τη σημαία και την υπερηφάνειά μας. Μίλτο σε ευχαριστούμε. Θερμά συγχαρητήρια», αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε ακόμη: