Το εμβόλιο με την πρώτη δόση κατά του κορωνοϊού πήγε να κάνει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ανήρτησε μια φωτογραφία με σκοπό να ευχαριστήσει το προσωπικό στο κέντρο εμβολιασμού. Παρόλα αυτά, οι χρήστες των social media παρατήρησαν στην φωτογραφία τα μυώδη μπράτσα του Ουίλιαμ και τότε τα σχόλια..πήραν «φωτιά».

Ο δούκας του Κέιμπριτζ σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε: «Την Τρίτη έλαβα την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Σε όλους όσους εργάζονται στο εμβολιαστικό πρόγραμμα – σας ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε».

Τότε, οι χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν όχι το γεγονός ότι εμβολιάστηκε και δημοσίευσε φωτογραφία αλλά το πόσο γυμνασμένος είναι και τα μυώδη του μπράτσα.

Πήραν «φωτιά» τα social media με τα μπράτσα του Ουίλιαμ

Πήραν «φωτιά» τα social media με τα μπράτσα του Ουίλιαμ

Την φωτογραφία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα γυμνασμένα του μπράτσα σχολίασε και η εντυπωσιακή παρουσιάστρια της πρωινή εκπομπής «This Morning» Holly Willoughby, κοκκινίζοντας ελαφρώς αναφερόμενη στο θέμα είπε: «Προφανώς είναι σπουδαίο το γεγονός ότι εμβολιάστηκε και ελπίζουμε να ενθαρρύνει κι άλλους να πάνε και να εμβολιαστούν. Κοιτάζοντας όμως σήμερα το πρωί, στη σελίδα του στο Instagram, δεν μπορούσα παρά να μην χαμογελάσω με τα σχόλια από κάτω. Δεν έγραφαν: «Μπράβο για τον εμβολιασμό σας» αλλά… πως «κάποιος πηγαίνει στο γυμναστήριο», ενώ άλλα σχόλια έλεγαν πως είναι τυχερή η Κέιτ Μίντλετον».

Τα σχόλια στα social media

«Παναγία μου, μπράτσα από ατσάλι!», σχολίασε κάποιος χρήστης ενώ άλλοι αναφέρθηκαν στα «όπλα» του πρίγκιπα Ουίλιαμ, εννοώντας τα γυμνασμένα μπράτσα του.