Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά για τέταρτο χρόνο, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να γνωστοποιούν σήμερα (16/06) την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ένα 24άωρο μετά την ανανέωση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί έως το καλοκαίρι του 2024, ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον Ματιέ Βαλμπουενά για ακόμη ένα έτος.

Ματιέ Βαλμπουενά, Ολυμπιακός.

O 37άχρονος άσος θα παραμείνει μέλος του συνόλου του Πέντρο Μαρτίνς –του οποίου, η εισήγηση ήταν θετική– για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο.

Ο Βαλμπουενά έχει αγωνισθεί συνολικά 120 φορές με τον Ολυμπιακό, μετρώντας 14 τέρματα και 39 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων και ενός κυπέλλου.

Η δημοσίευση του Ολυμπιακού, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να φωτογραφίζεται με τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ανανέωσε με τον Ολυμπιακό έως το 2024

Χθες, επισημοποιήθηκε η παραμονή του Μαροκινού επιθετικού στους «ερυθρόλευκους». Οι ετήσιες απολαβές του Γιουσέφ Ελ Αραμπί ανέρχονται στα 2.000.000€, ενώ στη συμφωνία έχουν προβλεφθεί και μπόνους επίτευξης στόχων.

Κατά αυτόν τον τρόπο, υλοποιήθηκε η πρώτη εισήγηση του Πέντρο Μαρτίνς για τον σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν, η οποία… «τρέχει» ήδη.

Ο 35άχρονος άσος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2019, όταν αποκτήθηκε από την Αλ–Ντουχάιλ.

Συνολικά, μετρά 151 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 78 τέρματα, ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία των «ερυθρολεύκων».