Οι ετήσιες απολαβές του Γιουσέφ Ελ Αραμπί ανέρχονται στα 2.000.000€, ενώ στη συμφωνία έχουν προβλεφθεί και μπόνους επίτευξης στόχων.

Κατά αυτόν τον τρόπο, υλοποιήθηκε η πρώτη εισήγηση του Πέντρο Μαρτίνς για τον σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία… «τρέχει» ήδη.

Ο 35άχρονος άσος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2019, όταν αποκτήθηκε από την Αλ–Ντουχάιλ.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ολυμπιακός.

Συνολικά, μετρά 151 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 78 τέρματα, ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία των «ερυθρολεύκων».

Όσον αφορά το σκέλος των ανακοινώσεων, απομένει, πλέον, εκείνη για την επέκταση του συμβολαίου του Ματιέ Βαλμπουενά, για τον οποίο η εισήγηση είναι, επίσης, θετική.

Η δημοσίευση του Ολυμπιακού:

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Μακάμπι Χάιφα

Οι «ερυθρόλευκοι» πέφτουν στα… βαθιά με το «καλημέρα», καθώς ο ισραηλινός σύλλογος αποτελούσε τη δυσκολότερη αντίπαλο της κλήρωσης για τον 2ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Ισραήλ, όπου δεν έχει… καλή παράδοση, αφού έχουν αποκλειστεί σε παλαιότερους προκριματικούς από τις Χάποελ Μπερ Σεβά (CL) και Μακάμπι Τελ Αβίβ(EL).

Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα (19 ή 20 Ιουλίου), ενώ η ρεβάνς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα διεξαχθεί είτε στις 26/07 είτε 27/07.