search

LIFESTYLE

Ο οίκος Dior κυκλοφορεί ξανά την αγαπημένη τσάντα της πιο αγαπητής Πριγκίπισσας του ΗΒ

O εμβληματικός γαλλικός οίκος μόδας Dior αναβιώνει τη δημιουργία της μίνι τσάντας «Lady Dior», που έγινε γνωστή στα χέρια της Πριγκίπισσας της καρδιάς.

diordiana

Την επανέκδοση της μίνι τσάντας «Lady Dior», η οποία συγκέντρωσε θαυμαστές σε όλο τον κόσμο όταν «φορέθηκε» για πρώτη φορά από την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Νταϊάνα στο Met Gala του 1996, αποφάσισε να επαναλανσάρει ο εμβληματικός γαλλικός οίκος μόδας Dior.

Σε εκείνη την ιστορική εμφάνιση, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε μαγνητίσει τα βλέμματα φορώντας ένα μπλε σατέν κοκτέιλ φόρεμα με μαύρη δαντέλα δημιουργίας John Galliano. Η στιλιστική της επιλογή ενισχύθηκε από ένα κολιέ τσόκερ από μαργαριτάρια και τη συγκεκριμένη τσάντα.

Σημειώνεται ότι αυτή η συγκεκριμένη τσάντα είχε προστεθεί στη συλλογή της αγαπημένης Πριγκίπισσας της Κοινοπολιτείας και του ΗΒ ως δώρο της τότε Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας Μπερναντέτ Σιράκ, όταν η Νταϊάνα επισκέφθηκε το Παρίσι το 1995.

Μια μικρή υφασμάτινη τσάντα που τότε ήταν γνωστή ως Chouchou, με μια μικρή λαβή, τετράγωνο σχήμα με καπιτονέ υφή και ένα γούρι που κρεμόταν και αναπαρήγαγε τα γράμματα του οίκου.

Διαβάστε ακόμη: