Ο ΟΦΗ έμεινε όρθιος και κατάφερε να πάρει ισοπαλία (0-0) από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα από το 52’ λόγω της αποβολής του Μεγιάδο. Το ματς ήταν καλό, είχε φάσεις, αλλά του έλειπε το γκολ. ;Eνα αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία ομάδα όσον αφορά στον στόχο της εξάδας.

Στο 29′ ο Μανούσος είχε την πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία του ματς όταν πρόλαβε την έξοδο του Βάτερμαν αλλά το πλασέ του έφυγε έξω. Τρία λεπτά μετά, ο Βάτερμαν είπε «όχι» και σε τετ α τετ με τον Μουνίθ. ΟΦΗ και Ατρόμητος σκόραραν από ένα γκολ στη συνέχεια αλλά και τα δύο ακυρώθηκαν για οφσάιντ (Αγκάγιεφ από τη μία Γρίβας από τη άλλη) ενώ στο 40′ ο ΟΦΗ είχε τεράστια ευκαιρία με τον Ουές να μην μπορεί να νικήσει τον Μανδά. Στην τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου μάλιστα ο ΟΦΗ είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Διαμαντή.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Μεγιάδο είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για φαουλ στον Αγκάγιεφ κι έτσι από το 52′ ο ΟΦΗ έμεινε με 10 πάικτες. Μουνίθ και Νάτσος είχαν δύο καλές στιγμές στη συνέχεια χωρίς να μπορέσουν να σκοράρουν με τον Κάναντι όσο περνά η ώρα να ρισκάρει για να βρει το γκολ. Αυτό δεν ήρθε τελικά αφού ο Χριστοδουλόπουλος και Μανούσος δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε δύο καλές στιγμές που είχαν στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον ΟΦΗ να αντέχει και να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γκαλβάο, Γούτας, Γκάλο, Τομάσεβιτς(77′ Μάτιτς), Νταβιώτης(63′ Κιβρακίδης), Νάτσος(78′ Κωτσόπουλος), Χαρίσης(78′ Σάλομον), Μουνίθ, Αγκάγιεφ(63′ Xριστοδουλόπουλος), Μανούσος

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Βάις, Βαφέας, Διαμαντής, Σελίμοβιτς(46′ Βούρος), Λυμπεράκης(71′ Σαρδινέρο), Μεγιάδο, Νέιρα, Στάρτζεον(84′ Τσιλιανίδης), Μπαλογιάννης(46′ Στάικος), Γρίβας(70′ Κοροβέσης)