Στους «δρόμους», κοντά στους ανθρώπους της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής άλλαξε χρονιά ο Νίκος Χαρδαλιάς που αρχικά επισκέφτηκε τον Πυροσβεστικό Σταθμό Περιστερίου και έδωσε τις πρώτες ευχές. Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου, το 251 στρατιωτικό νοσοκομείο, καθώς και το επιχειρησιακό κέντρο του ΕΚΑΒ.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας επέλεξε έτσι να τονίσει τη διακλαδικότητα και τη διαρκή συνεργασία μεταξύ των φορέων που συνεπικουρούν την Πολιτική Προστασία στο έργο της, όπως είναι το Πυροσβεστικό Σώμα, η Ελληνική Αστυνομία,οι Ένοπλες Δυνάμεις και το ΕΚΑΒ, μην παραλείποντας να τιμήσει και τους υγειονομικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον κορωνοιό.

Επιπροσθέτως, η επιλογή να επισκεφθεί περιοχές της Δυτικής Αττικής δεν είναι τυχαία καθώς εκεί σημειώθηκε έξαρση της πανδημίας τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Νίκος Χαρδαλιάς θέλησε να δώσει το μήνυμα ότι η Πολιτική Προστασία είναι παρούσα όπου χρειάζεται.

Ο υφυπουργός ευχαρίστησε θερμά τα στελέχη της πρώτης γραμμής σε όλες τις υπηρεσίες που επισκέφθηκε για τη συνεισφορά τους στο έργο της Πολιτικής Προστασίας και αντάλλαξε ευχές για «μια νέα χρονιά, μια καλύτερη χρονιά», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Παρακάτω η ανάρτησή του κι όσα έγραψε.