Ας μη κρυβόμαστε, το νεόκοπο Bridgerton συγκαταλέγεται ήδη στα αγαπημένα μας του Netflix και από ό,τι φαίνεται δεν έχει συγκινήσει μόνο εμάς. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Regé-Jean Page έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει Χόλιγουντ και τηλεθεατές σε τέτοιο βαθμό ώστε να θεωρείται πιθανός αντικαταστάτης του Daniel Craig στο ρόλο του James Bond.

Σε εμφάνισή του στο The Tonight Show του Jimmy Fallon, o παρουσιαστής προσπάθησε να εκμαιεύσει μία απάντηση από τον ηθοποιό: «Το ίντερνετ έχει αποφασίσει ότι είσαι ο επικρατέστερος επόμενος James Bond. Θέλουν όλοι να συμβεί. Θέλω κι εγώ να συμβεί. Οι αποδόσεις στα στοιχήματα είναι 5/1. Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να μας πεις απόψε;»

Ο Page του απάντησε: «Νομίζω ότι το διαδίκτυο νομίζει πολλά πράγματα και αυτό είναι ένα από τα πιο ευχάριστα. Οπότε μπορώ να είμαι ευχαριστημένος όσο αυτό συμβαίνει».

Σχετικά με τις φήμες ότι ο Page αναλαμβάνει το ρόλο που μέχρι πρότινος κατείχε ο Craig, το στοιχηματικό site Ladbrokes επεσήμανε στο Variety ότι για την ώρα ο πιο αγαπημένος του κοινού είναι ο Tom Hardy, ακολουθεί ο James Norton, ενώ δεν αποκλείται να δούμε τον Regé-Jean Page να ανατρέπει τα δεδομένα.
Στο μεταξύ, μόλις πριν από λίγες ημέρες ο RJP χρειάστηκε να διαψεύσει τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη συμπρωταγωνίστριά του στο Bridgerton, Phoebe Dynevor.