Έντονη φημολογία επικρατεί κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ, ότι το εν Ελλάδι αφεντικό του περίφημου private equity fund BC Partners, που έχει ήδη αποκτήσει Wind, Nova – Forthnet και τα τηλεοπτικά δικαιώματα μεταξύ άλλων της Premier league, της ελληνικής Superleague ποδοσφαίρου αλλά και της Ευρωλίγκας, φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο περαιτέρω εμπλοκής με το μπάσκετ.

Ο γνωστός από την επιχειρηματική του δράση στη χώρα μας Νίκος Σταθόπουλος, ο αποκαλούμενος και «πρίγκιπας» προφανώς λόγω της αριστοκρατικής εικόνας, παρουσίας και φυσικής κατατομής, όπως έχει αποκαλύψει σε στενούς φίλους και συνεργάτες, τα συναισθήματα που βγάζει το μπάσκετ, είναι ακραία, μεταβαλλόμενα και πολύ έντονα.

 

Υπό το πρίσμα αυτό, της ξαφνικής ανακάλυψης τόσο ακραίων συναισθημάτων που ιντριγκάρουν το μυαλό και την σκέψη, ιδίως μετά την φυσική του παρουσία στο Βελιγράδι, όπου παρακολούθησε ιδίοις όμμασι τόσο το Final four, όσο και την σκληρή και επίπονη δουλειά των δημοσιογράφων – παρουσιαστών της Nova, εξειδικευμένων και με «βαθιά» εμπειρία στο χώρο του μπάσκετ, φέρεται να διερευνά την περαιτέρω παρουσία του στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, μέσα από την εξαγορά δημοφιλούς ελληνικής ομάδας!

Εάν ο καλός φίλος Νίκος έχει διεξάγει ή όχι συζητήσεις, δεν το γνωρίζουμε.

Εκείνο που ξέρουμε ωστόσο είναι, πως επειδή είναι πρωταγωνιστής, έχει μάθει να κοιτάζει ψηλά, πολύ ψηλά!

Και μην σας αποσυντονίζει το γεγονός ότι έχει δηλώσει «Ολυμπιακός»!

Και ο …Κοσκωτάς, Παναθηναϊκός ήταν!

Επομένως όλα αυτά στο τέλος της ημέρας μικρή σημασία έχουν!

Εκείνο που έχει νόημα είναι …τα ακραία συναισθήματα, που ο Πρίγκιπας Νίκος εικάζω ότι σε ένα βαθμό τα έχει εξασφαλίσει…

ΥΓ1. Θυμίζω ότι η BC Partners έχει ενδιαφερθεί για την απόκτηση επαγγελματικών ομάδων και μάλιστα ο συνέταιρος (αφεντικό) του πρίγκιπα Νίκου στην United media Σέρβος Τσόλακ (με τον οποίο οι σχέσεις δεν είναι και …άριστες) έχει μπει ήδη στην αγγλική Σαουθάμπτον της Premier league, όπου τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την Ελλάδα έχει αποκτήσει το ίδιο το private equity fund!