Με αφορμή τον πανικό που προκάλεσε στην Ερμού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε κάποια πράγματα που έχει παρατηρήσει στη συμπεριφορά του.

Πλάνα από την Ερμού όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του εγκαινίασαν το νέο τους μαγαζί, παρουσίασε η Φαίη Σκορδά στη νέα εκπομπή της «Buongiorno» στο Mega.

Οι συντελεστές της εκπομπής μίλησαν για την απλότητά του, ωστόσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια παρατήρηση για την συμπεριφορά του Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Έχω κάτι να σχολιάσω για την συμπεριφορά του Αντετοκούνμπο, αλλά θα το αποφύγω», ανέφερε αρχικά.

«Έχω κάτι να πω για τον γάμο του και μια σειρά άλλα πράγματα, τα οποία… Δεν τον αμφισβητώ, γιατί τράβηξε αυτά που τράβηξε και κρατάει πολύ ψηλά την σημαία της ελληνικής του πλέον ιθαγένειας», συνέχισε με την Φαίη Σκορδά να τον ρωτάει αν θεωρεί κάποια πράγματα που κάνει υπερβολικά.

«Θεωρώ μερικά πράγματα υπερβολικά και έχω ζήσει και μερικά πράγματα που με έχουν ενοχλήσει. Δηλαδή να πηγαίνει ο άλλος να του ζητήσει μία φωτογραφία ή κάτι και να του λέει ”οχι, όχι, φύγε, φύγε”. Δεν το μπορώ αυτό το πράγμα…

Ο Αντετοκούνμπο είναι μάλαμα. Είναι υπερταλέντο, αλλά το πολύ το ΝΒΑ δημιουργεί άλλες καταστάσεις. Εννοώ την αμερικανιά που κρύβεται από πίσω σαν νοοτροπία. Θα πρέπει να αμυνθεί», πρόσθεσε.

 

Διαβάστε ακόμη: