Βοά η πολιτική, αυτοδιοικητική και επιχειρηματική πιάτσα με μικροεργολάβο του νταραβεριού, της κονόμας και της αρπαχτής, που ακολουθεί πρακτικές υποκόσμου και «έχτισε καριέρα» στις πλάτες (;) του Γιώργου Πατούλη (εν τη ανοχή του και όχι μόνο) ακολουθώντας την ύποπτη διαδρομή «Μαρούσι – Περιφέρεια»!

Από τις μικροεργολαβίες του Αμαρουσίου από όπου ξεκίνησε η κοινή διαδρομή με τον Περιφεριάρχη της ντροπής, που ο Μητσοτάκης τον πέταξε έξω εν μία νυκτί μετά τον σάλο που προκάλεσε με τους προκλητικούς χορούς εν ώρα εθνικής θλίψης, ο εν λόγω νταραβεριτζής των απευθείας αναθέσεων, αναρριχήθηκε και γιγαντώθηκε ακολουθώντας και στηρίζοντας τον Γ. Πατούλη, καθιστάμενος προνομιακός εργολάβος της Περιφέρειας!

Σε βαθμό που να «εδρεύει» ακόμη και μέσα στο γραφείο του Γ. Πατούλη από όπου φέρεται να έδινε εντολές ή ακόμη και να απειλούσε υπεργολάβους που τους «έριχνε» ή δεν αποπλήρωνε, ούτε τηρούσε συμφωνίες!

Εσχάτως λοιπόν γίνεται πολύς ντόρος για τεράστιες αναθέσεις έργων δεκάδων εκατ. ευρώ στην Περιφέρεια Αττικής που έχουν δοθεί σε συγκεκριμένο προνομιακό εργολάβο και διάφορες εταιρείες του, ο οποίος έκανε μεταγραφή από το Μαρούσι που δρούσε με μικροέργα στην Περιφέρεια Αττικής από τη στιγμή που Περιφερειάρχης ανέλαβε ο Πατούλης ..( και εκείνος από Μαρούσι στην Περιφέρεια…).

Κατόπιν όλων αυτών είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκινήσουμε μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα…

Διαβάστε ακόμη: