Ο Τομ Κρουζ αποτελεί έναν εκ των κινηματογραφικών «αστέρων» της χρονιάς, χάρη στην επιτυχία δισεκατομμυρίων δολαρίων του “Top Gun: Maverick”, ωστόσο, ο Μίκι Ρουρκ δε δηλώνει εντυπωσιασμένος.

Ο Ρουρκ χαρακτήρισε τον Κρουζ ως «άσχετο», μιλώντας στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν, «ξεσηκώνοντας»… θύελλα αντιδράσεων στο κοινό, με εκατομμύρια κόσμου να θεωρούν τη συνέχεια του Top Gun”, μακράν τη μεγαλύτερη ταινία της εφετινής σεζόν.

«Αυτό δε σημαίνει τίποτα για εμένα», υποστήριξε ο Ρουρκ αναφορικά με την επιτυχία της ταινίας.

«Ερμηνεύει τον ίδιο ρόλο εδώ και 35 χρόνια. Δεν το σέβομαι αυτό. Δε με ενδιαφέρουν η εξουσία ή τα χρήματα. Με νοιάζει, όταν βλέπω τον Αλ Πατσίνο ή τον Κρίστοφερ Γουόκεν να δουλεύουν, ή την πρώιμη δουλειά του Ντε Νίρο, του Ρίτσαρντ Χάρις και του Ρέι Γουίνστοουν· αποτελούν το είδος του ηθοποιού που θέλω να μοιάσω».

«Ο Τομ Κρουζ δεν έχει εξελιχθεί υποκριτικά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, νομίζω ότι είναι άσχετος», τόνισε ο Μίκι Ρουρκ, σε μία τοποθέτηση που θα συζητηθεί για αρκετές ημέρες.

Το αμφιλεγόμενο βίντεο:

Toμ Κρουζ: To “Top Gun: Maverick” απογείωσε το box office

Με όλον τον θόρυβο, στις Κάννες και όχι μόνο, ήταν αναμενόμενο η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ να φέρει πολύ κόσμο στους κινηματογράφους. Τελικά, έφερε πολύ περισσότερο και από ό,τι προσδοκούσαν οι συντελεστές της.

Πέρα από την υψηλού προφίλ καμπάνια προώθησης και την εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών (με την πτήση των μαχητικών τζετ πάνω από τη Γαλλική Ριβιέρα), η ταινία με την οποία ο Τομ Κρουζ επιστρέφει στον ρόλο του πιλότου Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ έχει επαινεθεί από την κριτική, καθώς, κατά γενική ομολογία, είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που το σίκουελ είναι καλύτερο από την πρωτότυπη ταινία.

Η ταινία έκανε το καλύτερο «άνοιγμα» της ιστορίας, ανάμεσα σε εκείνες που πρωταγωνιστεί ο Κρουζ, κερδίζοντας μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, 134 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.