Το σίριαλ «Κιλιάν Εμπαπέ» συνεχίζεται καθημερινά με νέα επεισόδια. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να προτρέπει τον Κιλιάν Εμπαπέ να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο 24χρονος σούπερ σταρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα, η οποία δεν είναι αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο καθώς το επόμενο καλοκαίρι θα τον χάσει χωρίς να βάλει λεφτά στα ταμεία της, μιας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2024.

Παρ’ όλα αυτά, ρόλο στην απόφαση του Εμπαπέ φαίνεται να έχει διαδραματίσει και ο Λιονέλ Μέσι αφού σύμφωνα με το defensacentral, προέτρεψε τον πρώην συμπαίκτη του να φύγει από τη Γαλλία και να πάει στη Μαδρίτη, αν πραγματικά το επιθυμεί.

«Προτιμώ να πας στην Μπαρτσελόνα, αλλά αν θέλεις να πας στη Ρεάλ, κάνε το, σου αξίζει ένα πραγματικά νικηφόρο πρότζεκτ», φέρεται να είπε ο εφτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Τελεσίγραφο της Παρί: «Ανανεώνεις ή σε πουλάμε»

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής όπως είναι γνωστό ανακοίνωσε στην Παρί Σεν Ζερμέν ότι δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν για έναν επιπλέον χρόνο που υπάρχει στο συμβόλαιό του, κι ο σύλλογος της πρωτεύουσας σαφώς εκνευρισμένος εξετάζει έκτοτε θερμά το ενδεχόμενο να πουλήσει τον επιθετικό αυτό το καλοκαίρι για να μην τον χάσει σε ένα χρόνο ελεύθερο.

Προκειμένου να είναι σίγουροι για τις προθέσεις του για το μέλλον του, αυτή την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της Παρί και της οικογένειας του 24χρονου και σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ γαλλικού Μέσου, ο εμίρης του Κατάρ, Αλ Θανί, έθεσε τελεσίγραφο στον Εμπαπέ.

«Είτε θα αποφασίσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του στην PSG πριν από την επανέναρξη των προπονήσεων, είτε θα πωληθεί το καλοκαίρι», αυτό του είπε και περιμένει την απάντησή του.

Από την άλλη η ισπανική τηλεοπτική εκπομπή El Chiringuito αναφέρει ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας θέλουν 200 εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσουν ενώ η Ρεάλ ξεκινάει από τα 120 εκατ.

Διαβάστε περισσότερα