Δε μας κάνει ποτέ να βαριόμαστε. Γι’ αυτό και μόνο ελπίζουμε να μην τα παρατήσει ποτέ.

Ο πλουσιότερος (και ίσως ο πιο εκκεντρικός) άνθρωπος στον κόσμο “χτυπά” και πάλι, προκαλώντας εγκεφαλικά σε μετόχους και παράγοντες της Wall Street, αφού κάθε του tweet είναι “τρομοκρατικό χτύπημα” για την Tesla, και κατ’ επέκταση για ολόκληρη την αγορά.

Αυτή τη φορά σκέφτεται να τα παρατήσει κυριολεκτικά όλα, όλες τις δουλειές του, και να γίνει… influencer πλήρους απασχόλησης. Με όλα τα λεφτά του κόσμου βέβαια, ποιος τον αδικεί;

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla έγραψε στο Twitter: «Σκέφτομαι να παρατήσω τη δουλειά μου και να γίνω ένας influencer πλήρους απασχόλησης», χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Έλον Μασκ, ο οποίος είναι επίσης ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας πυραύλων SpaceX και ηγείται της νεοφυούς εταιρείας Neuralink και της «The Boring Company», δήλωσε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης τον Ιανουάριο ότι αναμένει να είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla για «αρκετά χρόνια».

«Θα ήταν ωραίο να έχω λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο στα χέρια μου, σε αντίθεση με το να δουλεύω μέρα και νύχτα. Αρκετά έντονο», ανέφερε ο Μασκ.

Τον περασμένο μήνα, ρώτησε τους ακολούθους του στο Twitter εάν θα έπρεπε να πουλήσει το 10% του μεριδίου του στην κατασκευάστρια ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla, με το οποίο η πλειοψηφία συμφώνησε.

Έκτοτε έχει πουλήσει μετοχές αξίας σχεδόν 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Συνεχίζει να ξεφορτώνεται Tesla o Μασκ- Πούλησε μετοχές $963 εκατ.

Ο Elon Musk συνεχίζει να ξεφορτώνεται μετοχές της Tesla. Ειδικότερα, πούλησε 934,091 μετοχές συνολικής αξίας 963,2 εκατ. δολ..

Σύμφωνα με τις τελευταίες γνωστοποιήσεις προς τις χρηματιστηριακές αρχές, o Musk, ο οποίος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, άσκησε επίσης δικαιώματα προαίρεσης αγοράς μετοχών για 2,17 εκατομμύρια μετοχές της Tesla.

Σημειώνεται ότι η μετοχή της Tesla υποχωρούσε κατά 1% στην προ-αγορά την Παρασκευή (10/12/2021), έπειτα από πτώση 6% την προηγούμενη συνεδρίαση.

Αυτήν την ώρα διαπραγματεύεται λίγο πάνω από το ορόσημο των 1.000 δολαρίων.

Έλον Μασκ «γλεντάει» Twitter και αγορές – Εξαπάτησε (πάλι) τους ακόλουθούς του;