Στην καθιερωμένη ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι άουτ της Superleague ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έβγαλε στη… σέντρα τον Μανούχο, ο οποίος ήταν VAR στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη (1-1) και έκλεισε τα μάτια στο πεντακάθαρο χέρι – πέναλτι που έκανε ο Κρέσπο στο πρώτο ημίχρονο.

«Η ΚΕΔ θεωρεί ότι πρόκειται για παράβαση πέναλτι. Προτού η μπάλα αγγίξει το χέρι του αμυνόμενου αυτό είναι τεντωμένο και καθιστά το σώμα του αφύσικα μεγαλύτερο. Στη συνέχεια ο αμυνόμενος κάνει μια ξεκάθαρη κίνηση με το χέρι προς την μπάλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, εκθέτοντας τον Μανούχο, που δεν υπέδειξε στον Καραντώνη την παράβαση.

Ο Κλάτενμπεργκ τον έβγαλε στη… σέντρα στο βίντεο με τις φάσεις της αγωνιστικής και απομένει να φανεί πλέον εάν θα τον τιμωρήσει. Αναμφίβολα θα πρόκειται για σκάνδαλο εάν δεν τον στείλει σπίτι του, μετά το τραγικό λάθος που έκανε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα.

Από εκεί και πέρα, ο Βρετανός αναφέρθηκε και στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, με τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ να σχολιάζει το πέναλτι που έδωσε ο Μπέμπεκ υπέρ του Τριφυλλιού.

«Ο διαιτητής καταλόγισε κίτρινη κάρτα σε επιτιθέμενο της ομάδας του Παναθηναϊκού για προσποίηση του («θέατρο») εντός της αντίπαλης περιοχής πέναλτι. Ο VAR ελέγχοντας το περιστατικό συνέστησε στο διαιτητή ανασκόπηση της φάσης εντός του αγωνιστικού χώρου έπειτα από την οποία ο διαιτητής άλλαξε την αρχική του απόφαση. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι πρόκειται για παράβαση πέναλτι καθώς τη στιγμή που ο επιτιθέμενος προσπαθεί να περάσει τον αμυνόμενο εντός της περιοχής πέναλτι, αυτός απλώνει το πόδι του και τον ανατρέπει», τόνισε.

Δείτε το βίντεο με τις αμφισβητούμενες φάσεις:

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.