Μόνο τυχαία δεν είναι η τοποθέτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ στη μεταγραφική λίστα της Τσέλσι! Ο Βρετανός επιθετικός εβδομάδες τώρα προσφέρεται από τους «μπλε» σε ομάδες της Premier League αλλά και εκτός Νησιού όμως καμία δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη κρούση για την απόκτησή του. Οι μέρες κυλούν και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον έμπειρο επιθετικό. Αν δεν βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη θα παραμείνει στην Τσέλσι και θα έχει μόνιμη θέση στην εξέδρα.

Ο Έντσο Μαρέσκα έχει καταστήσει σαφές τόσο στον ίδιο τον παίκτη όσο και στη διοίκηση πως δεν πρόκειται να αλλάξει τη θέση του. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν ταιριάζει καθόλου στα πλάνα του και ο Ιταλός δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Δεν τον υπολογίζει και δεν πρόκειται να τον υπολογίσει σε καμία περίπτωση. Ακόμη κι αν δεν βρεθεί η ομάδα που θα ικανοποιήσει οικονομικά την Τσέλσι και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

«Ήμουν ειλικρινής, δεν θα παίξει ούτε ένα λεπτό εδώ. Δεν είναι ότι νομίζω πως δεν είναι καλός παίκτης, αλλά προτιμώ ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Είναι απλό», είπε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο έως το 2027. «Δεν είναι αυτό πρόβλημά μου. Είμαι εδώ για να παίρνω αποφάσεις. Δεν σκέφτομαι πόσα χρόνια απομένουν στο συμβόλαιό του, δεν είναι δουλειά μου. Μπορεί να έχει 20ετές συμβόλαιο, δεν με νοιάζει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρέσκα.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ από πλευράς του γνωρίζει πως το κεφάλαιο Τσέλσι έχει κλείσει! Ο 29χρονος όμως έχει καταστήσει σαφές στον μάνατζερ του να του βρει ομάδα από την Premier League. Δε θέλει ούτε να σκέφτεται το σενάριο να βρεθεί μακριά από το Νησί την νέα σεζόν!

Διαβάστε ακόμη: