Μετά την παταγώδη αποτυχία με τον διαγωνισμό της Ψυττάλειας, όπου μας ταλαιπώρησε επί 3 χρόνια με παλινωδίες και «γνωμοδοτήσεις της συμφοράς» από το ΤΕΕ και τον Στασινό, που οδήγησαν σε βατερλώ της ΕΥΔΑΠ και τεράστιες ζημιές το Δημόσιο (απορώ πως δεν έχει ασχοληθεί κανείς εισαγγελέας μετά τις ανακοινώσεις-φωτιά του συλλόγου μηχανικών), ο μάνατζερ Σαχίνης, άλλοτε πρωτοπαλλήκαρο του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ Μπενίση (συζύγου της Δούρου με τις επιτυχίες στο Μάτι – 101 νεκροί από την πυρκαγιά) θέλησε να παραστήσει και τον διεκδικητή των έργων της επιχείρησης συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς αλλά και εδώ «έφαγε» πόρτα!

Επιδότηση-μαμούθ

Καταστρατηγώντας κάθε έννοια δικαίου, ίσης αντιμετώπισης και κανόνων ανταγωνισμού, ο Σαχίνης θέλησε να νταραβεριστεί με εργολάβους και να κατέβει μαζί τους σε διαγωνισμό τους όρους του οποίου συνέταξε η ΕΥΔΑΠ, που εκτός των άλλων μέχρι σήμερα έκανε τη συγκεκριμένη δουλειά! Ενώ εκτός των άλλων έχει επιδοτηθεί μέχρι σήμερα από την ΕΕ μόνο κατά τα 2 τελευταία έτη με 572 εκατ. ευρώ!!!

Και απαιτούσε από το Υπ. Δημοσίων Έργων και Μεταφορών αντίθετα με κάθε έννοια νομιμότητας, ανταγωνισμού και ίσων όρων μεταξύ των εμπλεκομένων, να του δώσει με τροπολογία τη δυνατότητα μέσω αλλαγής του καταστατικού της ΕΥΔΑΠ, να συμμετέχει με εργολάβους σε διαγωνιστικές διαδικασίες που η ίδια θα προκηρύσσει, θα συντάσσει τους όρους και τις προϋποθέσεις των φύλλων δημοπράτησης! Τους πήγαινε σε απλά λόγια ο Σαχίνης τον Κ. Καραμανλή και τον Γ. Καραγιάννη φουλ για ειδικό δικαστήριο μόλις αλλάξει η κυβέρνηση!

Αν τώρα ο σπουδαίος μάνατζερ Σαχίνης, που καθοδηγείται όπως και οι Μπακοκαϋμενάκηδες από τα Σεραφείμ της επικοινωνίας, έχει καμιά πρεμούρα να πάρει μέρος σε διαγωνισμό του Δημοσίου μπορεί να το κάνει με δική του εταιρεία και λεφτά από την τσέπη του και όχι από το υστέρημα του ελληνικού λαού που έπρεπε ως κρατικός λειτουργός να υπερασπίζεται!

ΕΥΔΑΠ: Το θέατρο του παραλόγου