Ο Κώστας Μπακογιάννης αποφάσισε για το επόμενο βήμα του στην πολιτική. Ποιό θα είναι αυτό; Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων θα μπει στην κεντρική πολιτική σκηνή και θα θέσει υποψηφιότητα στην Α’ Αθηνών, εκλογική περιφέρεια που γνωρίζει πολύ καλά.

Ήδη ο κ. Μπακογιάννης έχει ξεκινήσει επαφές και συζητήσεις με στελέχη του κόμματος και προσπαθεί να δημιουργήσει «πυρήνες» στην εκλογική περιφέρεια. Μια τακτική που δεν ακολούθησε στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων, ίσως γιατί θεωρούσε (όπως και οι στενοί συνεργάτες του) σίγουρη την επανεκλογή του και αυτό του στοίχισε αρκετά. Τώρα που έχει χρόνο μπροστά του μέχρι τις επόμενες εκλογές ξεκινάει τις συναντήσεις για να είναι έτοιμος όταν έρθει η ώρα της κάλπης, που ανάλογα με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών μπορεί να είναι μακριά ή πολύ κοντά.

Το στενό κύκλο των συνεργατών του αποτελούν αυτοί που ήταν κοντά του σε όλη τη διαδρομή του ως τώρα, αλλά προστέθηκαν (φανερά πλέον) έμπιστοι άνθρωποι της Ντόρας Μπακογιάννη που γνωρίζουν πολύ καλά τα… κατατόπια της Α’ Αθηνών. Το γραφείο του θα στεγάζεται στο γνωστό μέρος, στις αρχές της Ξενοφώντος.

Η υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη δημιουργεί νέα δεδομένα για τους εκλεγέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών και θα κάνει τη μάχη για την εκλογή ακόμα πιο σκληρή στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές γίνουν…

Διαβάστε ακόμη: