Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, σύμφωνα με δημοσίευμα, σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά, καθώς η σύντροφός του Αλεξάνδρα Νίκα είναι έγκυος!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Πρώτο Θέμα», η Αλεξάνδρα Νίκα διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μάλιστα, περιμένει αγόρι.

Ο γνωστός τραγουδιστής αν και μιλάει σπάνια για την προσωπική του ζωή, σε συνέντευξη που είχε δώσει στη Φαίη Σκορδά είχε αναφερθεί στην επιθυμία του να γίνει πατέρας: «Είναι από τα πράγματα που θέλω να πετύχω στη ζωή μου, κάποια στιγμή θέλω να καταφέρω να κάνω την οικογένεια. Δεν το φοβάμαι καθόλου να κάνω οικογένεια, έρχεται με τη σειρά, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι η στιγμή αυτή, δεν υπάρχει ηλικία, όπως στα φέρνει η ζωή. Απλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν. Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω, θέλω να είμαι αυθόρμητος. Όταν νιώσω αυθορμητισμό και ειλικρίνεια, θα το κάνω».

Ωστόσο, το «T-life» επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος, όπως αναφέρεται, ήταν πολύ ευγενικός, αλλά φάνηκε να ενοχλείται με τις φήμες περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του, μιας και κατά καιρούς έχει ξαναγραφτεί ότι ο καλλιτέχνης πρόκειται να γίνει πατέρας.

Διαβάστε ακόμη