«Παρακολουθώντας τα παιχνίδια αυτή τη στιγμή, τότε η Τσέλσι, για μένα, μοιάζει με φαβορί. Έχουν την ομάδα με το μεγαλύτερο βάθος, υπέροχους παίκτες που παίζουν καλά μετά από ένα κακό ξεκίνημα. Έχουν απίστευτες ευκαιρίες να αλλάξουν τα παιχνίδια και να κάνουν αλλαγές από το ένα παιχνίδι στο άλλο, έτσι είναι». Τα λόγια αυτά ανήκουν στον προπονητή της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ κι έγιναν χθες, παραμονή του αγώνα με τη Γούλβς.

Αφοπλιστική ειλικρίνεια ή άρχισαν τα περίφημα- κατά Μουρίνιο- mind games; Δεν αποκλείεται ο Γερμανός να θέλει να μεταφέρει το άγχος σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο. Όπως και να έχει πάντως η Τσέλσι μετά τη χθεσινή νίκη επί της Λιντς ανέβηκε στην κορυφή με 22 βαθμούς, αλλά και ένα ματς περισσότερο από Λίβερπουλ και Τότεναμ που αγωνίζονται σήμερα και έχουν από 21.

Τέλος, ο Κλοπ αναφερόμενος στην δική του ομάδα υποστήριξε: «Δεν αισθάνομαι ότι κυνηγάμε κανέναν αυτή τη στιγμή ή ότι κάποιος μας κυνηγάει. Υπάρχει πίεση για εμάς, αλλά το θέμα είναι το πόσο σκέφτεσαι αυτήν την πίεση, για να είμαι ειλικρινής».