Ο  Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ, είναι και επίσημα ο παγκόσμιος πρεσβευτής των ανδρικών συλλογών μόδας και του αρώματος Sauvage του οίκου Dior.

Όπως και άλλοι διάσημοι αστέρες, ο Μπαπέ θα δανείσει την εικόνα του στην μάρκα και θα συμμετάσχει σε μια σειρά από επερχόμενα projects. O Γάλλος μοιράστηκε τα νέα μέσω του Twitter, γράφοντας: “Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι είμαι πλέον επίσημα μέλος του οίκου Dior. Ανυπομονώ να μοιραστούμε τη συνεργασία μας στην ανδρική μόδα και το άρωμα Sauvage.”

Ο Μπαπέ είναι από καιρό λάτρης της δουλειάς του καλλιτεχνικού διευθυντή των ανδρικών ενδυμάτων του οίκου, Κιμ Τζόουνς, και μάλιστα έλαβε ως δώρο τα πολυπόθητα sneakers “Air Dior” από τον ίδιο τον Τζόουνς.

Εκπρόσωπος του οίκου έκανε επίσης μια δήλωση για την νέα συνεργασία με τον αστέρα του ποδοσφαίρου, λέγοντας “Ο οίκος Dior είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που καλωσορίζει τον Κιλιάν Μπαπέ, με τον οποίο μοιράζεται τις ίδιες αξίες απαιτητικών προτύπων και γενναιοδωρίας”.

Να σημειώσουμε ότι τον Σεπτέμβριο, ο οίκος Dior υπέγραψε διετές συμβόλαιο για να σχεδιάσει ρούχα για την Παρί Σεν Ζερμέν, σηματοδοτώντας την πρώτη του σχέση με μια αθλητική ομάδα.