Για περίεργες εξωθεσμικές παρεμβάσεις στην υπόθεση της κυριότητας των 300 στρεμμάτων στο Παλαιό Ψυχικό μεταξύ Κέκροπα και ελληνικού Δημοσίου που συζητείται στο πολιτικό τμήμα του Αρείου Πάγου, πιάνουν σήματα οι κεραίες του Radar!

Ως γνωστόν η υπόθεση αφορά την διαφιλονικούμενη έκταση μεταξύ Κέκροψ και Δημοσίου στα Λατομεία του Π. Ψυχικού, την έκταση των 300 στρεμμάτων στα Τουρκοβούνια που βρίσκεται επί της ουσίας στην πλάτη μεταξύ Π. Ψυχικού και Φιλοθέης, στα σύνορα Γαλατσίου!

Το ζήτημα του Κέκροψ βρίσκεται σήμερα στον Άρειο Πάγο μετά από αίτηση αναίρεσης που έγινε δεκτή, όσον αφορά τελεσίδικη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, το οποίο αναγνώρισε στον Κέκροπα το δικαίωμα κυριότητας των 300 στρεμμάτων, δικαιώνοντας τον πανηγυρικά μετά από 30 χρόνια δικαστικών διεκδικήσεων και αντιπαραθέσεων με το Δημόσιο!

Επί του προκειμένου τώρα, η υπόθεση Κέκροψ ξεκίνησε να συζητείται στο Πολιτικό τμήμα του Αρείου Πάγου στις 2 Νοεμβρίου και η απόφαση αναμένεται να έχει ληφθεί κατά το πρώτο δίμηνο του 2022!

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί, ότι για να καταστεί μια απόφαση τελεσίδικη θα πρέπει το πολιτικό τμήμα του Αρείου Πάγου να ψηφίσει ομόφωνα! Με 2-1 υπέρ ή κατά, η υπόθεση θα οδηγηθεί στην Ολομέλεια…

Στο μεταξύ, καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι ήδη επιχειρούνται εξωθεσμικές παρεμβάσεις με σκοπό να γείρει η πλάστιγγα υπέρ του Δημοσίου και κατά του Κέκροψ από πρόσωπα και …συστήματα, που φέρονται να εξυπηρετούν σκοπιμότητες ή συμφέροντα!

Κύκλοι με βαθιά γνώση επισημαίνουν ότι πέραν της γνωστής θέσης που διατυπώνει ενάντια στον Κέκροπα η «σιδηρά κυρία» του Ψυχικού (και πρώην μεγαλοπαραγόντισσα) με τα ακίνητα στα …ψηλά, δίπλα στα Λατομεία και την διαφιλονικούμενη έκταση, εσχάτως έχουν εμφανιστεί δημοσιογραφικοί- εκδοτικοί παράγοντες που επιδιώκουν να …επηρεάσουν την Δικαιοσύνη κατά του Κέκροπα!

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για …τηλεφωνήματα σε υπουργούς και γενικώς προς όποιον θεωρούν ότι θα μπορούσε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να παρέμβει αρνητικά στην εκκρεμούσα υπόθεση Κέκρωψ!

Η πληροφορία δεν αμφισβητείται! Η σκοπιμότητα εξετάζεται…. Ποιοι και γιατί…

Ποιος υπονόμευσε τον Κέκροπα!