Ο Καρίμ Αντεγιέμι της Σάλτσμπουργκ είναι το ανερχόμενο αστέρι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, η φετινή αποκάλυψη, ο διάδοχος του Έρλινγκ Χάαλαντ στην αυστριακή ομάδα και πιθανότατα από το καλοκαίρι στη Ντόρτμουντ! Ο 19χρονος επιθετικός των Αυστριακών από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα έχει βρει δίχτυα συνολικά 14 φορές με τα τρία εξ αυτών να έρχονται στο Champions League. Ο Γερμανός είναι ένας επιθετικός που έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να λάμψει στο μέλλον.

Κορυφαίοι ευρωπαίοι σκάουτερς παρακολουθούν την εξέλιξή και τα κατορθώματά του. Είναι πολύ πιθανό η Σάλτσμπουργκ το προσεχές καλοκαίρι να τον πουλήσει και να βάλει στα ταμεία της ένα σημαντικό ποσό. Ο Αντεγιέμι έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν 2023/24 όμως η σύμβαση αυτή δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ. Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μπάγερν Μονάχου και πολλοί ακόμη έχουν δείξει ενδιαφέρον να αποκτήσουν τον 19χρονο επιθετικό.

Σύμφωνα με το SkySports από τις παραπάνω δύο είναι οι ομάδες που έχουν φθάσει πιο κοντά στην… πηγή και μία θα είναι αυτή που θα πιεί νερό. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Μπορούσια Ντόρτμουντ κερδίζει τη μάχη έναντι της Μπαρτσελόνα. Ο νεαρός φαίνεται πως έχει πειστεί να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη το καλοκαίρι και να πάρει τη θέση του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η Μπαρτσελόνα όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα δεν καταφέρνει να συγκινήσει τον Αντεγιέμι. Ο νεαρός θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και αυτό πιθανότατα να γίνει μέσω της Ντόρτμουντ. Οι Καταλανοί εδώ και αρκετό καιρό έχουν δείξει διάθεση να κυνηγήσουν με όποιες πιθανότητες τους αναλογούν τον παίκτη. Τόσο η Ντόρτμουντ όσο και η Μπαρτσελόνα έχουν τα χρήματα για να διεκδικήσουν  τον 19χρονο επιθετικό. Εκείνος στο δίλημμα όμως ψηφίζει Ντόρτμουντ γιατί μάλλον βλέπει εκεί ένα καλύτερο μέλλον. Η σύγχυση που επικρατεί στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» τον απομακρύνει από άλλες σκέψεις. Σημεία των καιρών…