Σε βίαιο περιστατικό φέρεται να έχει εμπλακεί ο Κάνιε Γουέστ,. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις τρεις τα ξημερώματα την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Ρεντίνα Πουέντες.

Ο Κάνιε φέρεται να χτύπησε άνδρα θαυμαστή έξω από το Soho Warehouse, ένα ιδιωτικό κλαμπ, σύμφωνα με το TMZ. Βίντεο που περιήλθε στην κατοχή του TMZ δείχνει τον Κάνιε Γουέστ να φωνάζει και να κάνει χειρονομίες κοντά σε ένα SUV στο πεζοδρόμιο. Το TMZ αναφέρει ότι ο ράπερ χτύπησε δύο φορές τον άνδρα, στον λαιμό του και στο κεφάλι του και τον έριξε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Του ζήτησε αυτόγραφο και εκείνος του επιτέθηκε

Σύμφωνα με το FOX 11 ο άνδρας είπε στους αστυνομικούς ότι πλησίασε τον Γουέστ, ο οποίος καθόταν στο SUV του έξω από το κλαμπ και ζήτησε αυτόγραφο.

Στο δημοσίευμα του TMZ αναφέρεται ότι:

«Ο Κάνιε Γουέστ είχε ζητήσει από μικρή ομάδα ανθρώπων έξω από το κλαμπ να μην τον φωτογραφίσουν και τους είπε ότι δεν καταλαβαίνουν τι περνάει αυτή τη στιγμή. Όταν κάποιος απάντησε «όλοι περνάμε οικογενειακά ζητήματα» τότε ο ράπερ φέρεται να του επιτέθηκε»

Αξιωματικοί του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες δήλωσαν ότι ο καλλιτέχνης ερευνάται για βιαιοπραγία αδίκημα με μέγιστη ποινή φυλάκιση έξι μηνών.