Η νέα έκδοση του διάσημου μοντέλου Patek Philippe Nautilus Ref. 5711 που δημιούργησε πρόσφατα ο οίκος για να τιμήσει τα 170 χρόνια συνεργασίας του με την Tiffany & Co., πουλήθηκε στην εκπληκτική τιμή των 6,5 εκατ. δολαρίων μέσω δημοπρασίας που διοργάνωσε ο οίκος Phillips.

Πρόκειται για το Patek Philippe Nautilus Tiffany & Co. 5711/1A-018 με γαλάζιο καντράν, το οποίο είναι μια περιορισμένη έκδοση 170 τεμαχίων και προσφέρεται στους VIP πελάτες της Tiffany & Co στην τιμή των 52.635 δολαρίων. Πρόσφατα, ένα από αυτά εμφανίστηκε στον καρπό του Jay-Z, κάνοντας πολλούς θαυματές του να αναρωτιούνται αν ξόδεψε 6,5 εκατ. δολάρια για να το αποκτήσει.

Το αποκλειστικό ρολόι εντοπίστηκε στον καρπό του ράπερ κατά την διάρκεια μιας φωτογράφισης για την προώθηση της ταινίας του Netflix, “The Harder They Fall”, της οποίας ο Jay-Ζ είναι παραγωγός.

Να σημειώσουμε πως ο Jay-Z και η σύζυγος του, Beyoncé, έγιναν πρεσβευτές της Tiffany & Co. πριν λίγο καιρό, οπότε είναι αρκετά πιθανό ο ράπερ να έλαβε ένα πρόωρο χριστουγεννιάτικο δώρο από τον διάσημο οίκο, ο οποίος πλέον ανήκει στον όμιλο LVMH.

Όπως και να ΄χει, ακόμα και αν ξόδεψε 6,5 εκατ. δολάρια για να το αποκτήσει, σίγουρα δεν αλλαξε και κάτι στην οικονομική του κατάσταση, δεδομένου ότι μιλάμε για έναν άντρα με καθαρή αξία 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.