Στους λάτρεις των τρένων, αλλά και της πολυτέλειας απευθύνεται το νέο ταξιδιωτικό πρόγραμμα της εταιρείας Railbookers, το οποίο υπόσχεται τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες με στάσεις σε 13 χώρες και τουλάχιστον 20 εμβληματικά αξιοθέατα.

Με την τιμή να ξεκινά από το δυσθεώρητο ποσό των 113.599 δολαρίων ανά άτομο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταφορά με επτά τρένα πολυτελείας και εμπειρία πρώτης θέσης, καθώς και διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες – Από 113.599 δολάρια-1

Η διαδρομή ξεκινά από το Βανκούβερ και συνεχίζει μέσω αεροπορικών συνδέσεων σε ευρωπαϊκές πόλεις, όπως η Βουδαπέστη, το Εδιμβούργο, η Φλωρεντία, το Λονδίνο, το Παρίσι, η Ρώμη και η Βενετία. Συνεχίζει με προγραμματισμένες επισκέψεις στο Δελχί, τη Βομβάη και την Κωνσταντινούπολη, καθώς και στο Κέιπ Τάουν και το Γιοχάνεσμπουργκ. Καταλήγει στη Νοτιοανατολική Ασία με εξερευνήσεις στη Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία.

«Η ζήτηση για σιδηροδρομικά ταξίδια πολυτελείας από τους πελάτες μας συνεχίζει να αυξάνεται και ως απάντηση δημιουργήσαμε το απόλυτο ταξίδι-στόχο ζωής», δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της Railbookers, Frank Marini.

Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες – Από 113.599 δολάρια-2

«Επειδή είδαμε μια τάση συνδυασμού των διαδρομών, ώστε να περιλαμβάνουν πολλά τρένα πολυτελείας, φτιάξαμε αυτό το πρόγραμμα στα μέτρα των πελατών μαζί με μικρότερα, προσαρμόσιμα προγράμματα, τα οποία περιλαμβάνουν αυτά τα εμβληματικά τρένα ως αποκορύφωμα της συλλογής μας από κορυφαίες σιδηροδρομικές διαδρομές πολυτελείας», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Το καλύτερο από όλα, πέρα από το κομμάτι των σιδηροδρόμων, είναι ότι η Railbookers φροντίζει για τα ξενοδοχεία, τα αξιοθέατα, τις μεταφορές και άλλα πράγματα στον κάθε προορισμό, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη λύση. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δώσουμε στους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους και τους επισκέπτες μία ευκαιρία να δουν τον κόσμο έξω από το δικό τους πλαίσιο στην απόλυτη πολυτέλεια», κατέληξε.

Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες – Από 113.599 δολάρια-3

Διαβάστε ακόμη: