Από την στιγμή που η Φενέρμπαχτσε έκλεισε συνεργασία με τον Ζοσέ Μουρίνιο ήταν σίγουρο ότι θα άλλαζε επίπεδο και θα ήταν υποχρεωμένη να δαπανήσει πολλά χρήματα για να καλύψει τις απαιτήσεις του Special One. Ο Πορτογάλος προπονητής μετακόμισε στην Τουρκία και αυτομάτως ανέβασε κατακόρυφα τον πήχη της ομάδας. Αξιολόγησε το υπάρχον ρόστερ και αισίως προχωρά το πλάνο του με τις προσθαφαιρέσεις.

O Μουρίνιο ζήτησε από τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε έναν επιθετικό που να έχει το εύκολο γκολ. Οι Τούρκοι όπως φαίνεται του έκαναν τη χάρη και απέκτησαν έναν από τους καλύτερους που κυκλοφορούν φέτος το καλοκαίρι στην αγορά. Το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου και ειδικού στις μεταγραφές, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε πως η Φενέρ ήρθε σε συμφωνία με τη Σεβίλλη για τα δικαιώματα του Μαροκινού επιθετικού, Γιουσέφ Εν-Νεσίρι.

Ο 27χρονος βρέθηκε στο στόχαστρο ουκ ολίγων ομάδων τον τελευταίο χρόνο. Ανάμεσά τους η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τελικά όμως νικήτρια στις διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη ανακηρύχθηκε η Φενέρμπαχτσε. Ο τουρκικός σύλλογος όπως αναφέρεται έκλεισε τη συμφωνία δίνοντας στους Ανδαλουσιανούς το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Ένα τεράστιο νούμερο για ομάδα που δεν ανήκει στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Ο Εν-Νεσίρι πηγαίνει στη Φενέρ για να δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης. Ένας επιθετικός που έχει στο… αίμα του το γκολ. Ένας φορ που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στις λίστες με τους πιο παραγωγικούς επιθετικούς των ευρωπαϊκών γηπέδων.

 

Διαβάστε ακόμη: