Οι ετήσιες απολαβές του Γιουσέφ Ελ Αραμπί ανέρχονται στα 2.000.000€, ενώ στη συμφωνία έχουν προβλεφθεί και μπόνους επίτευξης στόχων.

Κατά αυτόν τον τρόπο, υλοποιήθηκε η πρώτη εισήγηση του Πέντρο Μαρτίνς για τον σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία… «τρέχει» ήδη.

Ο 35άχρονος άσος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2019, όταν αποκτήθηκε από την Αλ–Ντουχάιλ.

Συνολικά, μετρά 151 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 78 τέρματα, ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία των «ερυθρολεύκων».

Όσον αφορά το σκέλος των ανακοινώσεων, απομένει, πλέον, εκείνη για την επέκταση του συμβολαίου του Ματιέ Βαλμπουενά, για τον οποίο η εισήγηση είναι, επίσης, θετική.

Η δημοσίευση του Ολυμπιακού:

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Μακάμπι Χάιφα

Οι «ερυθρόλευκοι» πέφτουν στα… βαθιά με το «καλημέρα», καθώς ο ισραηλινός σύλλογος αποτελούσε τη δυσκολότερη αντίπαλο της κλήρωσης για τον 2ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Ισραήλ, όπου δεν έχει… καλή παράδοση, αφού έχουν αποκλειστεί σε παλαιότερους προκριματικούς από τις Χάποελ Μπερ Σεβά (CL) και Μακάμπι Τελ Αβίβ(EL).

Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα (19 ή 20 Ιουλίου), ενώ η ρεβάνς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα διεξαχθεί είτε στις 26/07 είτε 27/07.