Επανερχόμαστε στο χθεσινό θέμα με τον Γεραπετρίτη και τον Πανιώνιο που πρώτο το radar σας αποκάλυψε.

Χθες το απόγευμα, μετά το δημοσίευμα μας, οι επικεφαλής του Πανιωνίου κ.κ. Μανιάτης και Σκούρας επισκέφτηκαν το γραφείο του Υπουργού Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη, όντας στα κάγκελα καθώς είχε γίνει γνωστό ότι ο συγκεκριμένος (μαζί με τον Θεόδωρο Λιβάνιο – ο οποίος επίσης ήταν στη συνάντηση) επιχειρηματολόγησαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη τους λόγους για τους οποίους κατά την εκτίμηση τους δεν πρέπει να προχωρήσει η τροπολογία Αυγενάκη που «καθαρίζει» τα χρέη που έχει ο Πανιώνιος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Γεραπετρίτης υποσχέθηκε στους ανθρώπους που τον επισκέφτηκαν από τον Πανιώνιο ότι μέσα στις επόμενες  ημέρες θα έρθει νέα, διευρυμένη τροπολογία στη Βουλή που θα αφορά περισσότερες ομάδες και έτσι ο Πανιώνιος δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την άνοδο του στη 2η κατηγορία.

Το ερώτημα όμως είναι αν αυτό αποτελεί μια ειλικρινή δέσμευση ή το εάν ο Γεραπετρίτης κερδίζει χρόνο και στο τέλος αφήσει στα κρύα του λουτρού την ιστορική ομάδας της Νέας Σμύρνης, εξυπηρετώντας τη δική του ατζέντα.

γεραπετρίτη πανιώνιο

Να σημειώσουμε εδώ ότι όλη η ιστορία αυτή στην πραγματικότητα αφορά έμμεσα και όχι άμεσα το ποδόσφαιρο καθώς υπάρχουν και επιχειρηματικά συμφέροντα και δημόσιες σχέσεις στη μέση.

Δηλαδή:

-Ποια ομάδα φωνάζει περισσότερο για την τροπολογία; Ο Ηρακλής.

-Ποιος θέλει να χρησιμοποιήσει το Καυτανζόγλειο μέχρι να φτιαχτεί η νέα Τούμπα; Ο ΠΑΟΚ.

-Ποιος θα πουλήσει εκδούλευση στους Ηρακλειδείς ότι καθάρισε τα χρέη τους, για να του δώσουν το Καυτανζόγλειο(ενώ τώρα αντιδρούν με σφοδρότητα); Ο Ιβάν Σαββίδης.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενώσετε τις τελείες και θα καταλάβετε τι παιχνίδι γίνεται στις πλάτες του Πανιωνίου…

Υ.Γ.: ενδεικτικό της δεύτερης σκέψης που υπάρχει στο μυαλό του Γεραπετρίτη είναι η προτροπή στους ανθρώπους του Πανιωνίου να «χτυπήσουν» τα μπαράζ και να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για την άνοδο, αφού πρώτα τους έκανε άνω κάτω και τους απέσπασε την προσοχή από το αγωνιστικό κομμάτι. Ξέρει ότι αν δεν τα καταφέρουν τότε δεν θα υπάρχει πίεση να πραγματοποιήσει την υπόσχεση του σε ότι αφορά την ομάδα της Νέας Σμύρνης και θα προχωρήσει το θέμα όπως εκείνος νομίζει ότι εξυπηρετεί.

 

Γεραπετρίτης – Λιβάνιος «έθαψαν» τον Πανιώνιο!