Μπορεί ορισμένοι που προφανώς δεν έχουν ενημέρωση εκ των έσω αλλά ότι ακούνε ετεροχρονισμένα γράφουν, με τα γεγονότα να τους ξεπερνούν, να υποστηρίζουν ότι η τροπολογία Αυγενάκη που «καθαρίζει» τα χρέη που έχει ο Πανιώνιος προχωράει κανονικά και ο «ιστορικός» θα μπορεί να ξαναπαίξει στα μεγάλα επαγγελματικά σαλόνια χωρίς τα χρέη των 8 εκατ. ευρώ (και βάλε) να τον ακολουθούν, όμως η αλήθεια – δυστυχώς- για την ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι διαφορετική!

Την ώρα που η σχετική τροπολογία, μετά από ενέργειες και του υφυπ. Ανάπτυξης κ. Παπαθανάση, είχε περιληφθεί στο νομοσχέδιο Αυγενάκη και είχε κατατεθεί στη γραμματεία της κυβέρνησης προκειμένου να προωθηθεί προς ψήφιση στη Βουλή εντός του Ιουνίου, 2 πρωτοκλασσάτοι του Μαξίμου προέβησαν σε αιφνιδιαστική παρέμβαση στον πρωθυπουργό!

Κατά πληροφορίες οι υπουργοί κ. Γεραπετρίτης και Λιβάνιος επιχειρηματολόγησαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη τους λόγους για τους οποίους κατά την εκτίμηση τους δεν πρέπει να προχωρήσει η τροπολογία αλλά να αποσυρθεί μέχρι νεωτέρας.

Δηλαδή με απλά λόγια, να μην «επιτραπεί» και ουσιαστικά να ακυρωθεί η άνοδος του Πανιώνιου από την Γ’ Εθνική όπου αγωνίζεται, στην Super league 2 όπου και θα προβιβαζόταν μετά την αναδιάρθωση που αποφασίστηκε στην τελευταία τηλεδιάσκεψη Αυγενάκη με τους συλλόγους των ομάδων που αγωνίζονται σε Super league 2 και Football league.

Υπό αυτό το πρίσμα, μετά την παρέμβαση Γεραπετρίτη και Λιβανίου που βάζει ταφόπλακα στα όνειρα της κοινωνίας της Νέας Σμύρνης και των χιλιάδων οπαδών του Ιστορικού συλλόγου της Σμύρνης, της προσφυγιάς και των χαμένων πατρίδων, ο Πανιώνιος με τα χρέη της κακοδιαχείρισης πολλών ετών να τον ακολουθούν, θα αναγκασθεί εκ των πραγμάτων να παραμείνει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες αφού κανείς δεν φέρεται διατεθημένος την ώρα τούτη να σηκώσει το βάρος από τα δυσβάσταχτα χρέη που ακολουθούν και θα συνεχίσουν να ακολουθούν την λαοφιλή ομάδα, ακόμη και αν ο Ερασιτέχνης συστήσει νέα ΠΑΕ!

Και την ίδια ώρα προφανώς θα ανοίγουν σαμπάνιες αυτοί που θα ανέβουν 2 κατηγορίες στα χαρτιά, εκτός γηπέδου και αγωνιστικών χώρων, κατόπιν παρεμβάσεων πολιτικών στελεχών που προδήλως εξυπηρέτησαν συμφέροντα και σκοπιμότητες!

Για να χρυσώσουν το χάπι οι …Διόσκουροι του Μαξίμου υποστηρίζουν ότι το ζήτημα με τα χρέη που έχει ο Πανιώνιος θα συζητηθεί ξανά μετά την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Παραπέμπουν δηλαδή τη ρύθμιση για το μέλλον, μοιράζοντας νέες υποσχέσεις, αφού προηγουμένως έχουν κάνει τη ζημιά και έχουν καταδικάσει τον Ιστορικό σε παραμονή στη Γ Εθνική και έχοντας απογοητεύσει όχι μόνο τις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου της Νέας Σμύρνης και των Νοτίων Προαστείων, αλλά κάθε υγειώς σκεπτόμενο φίλαθλο που δεν μπορεί παρά να αγαπά και να συμπάσχει για το μέλλον της βασικής εκπροσώπου της προσφυγιάς και του εθνικού ξεριζωμού!

Ενημέρωση: μετά το δημοσίευμα του radar οι άνθρωποι που Πανιώνιου επεδιώξαν και έκλεισαν ραντεβού με τον κ. Γερπαετρίτη για το το απόγευμα της Τρίτης 8 Ιουνίου στις 17:00, με επικεφαλής τον Κυριάκο Σκούρα.

 

Η αποπομπή του καθηγητή της αρλουμπολογίας και των …σκουπιδιών!