Το τελευταίο χρονικό διάστημα (1-2 χρόνια) έχει επανεμφανιστεί στην αγορά ένας «φίλος από τα παλιά», με πολλά «ένσημα» από μεγάλες δουλειές στο παρελθόν που απέδωσαν κέρδη – για τον ίδιο- δεκάδων (για να μην πω εκατοντάδων) εκατομμυρίων ευρώ!

Ο κομψευόμενος (περί ου ο λόγος) fund manager, προφανώς όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει νταραβεριτζής μόλις μεγαλώσει!

Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι με το που …ανέλαβε καθήκοντα και δράση, επιστρέφοντας συστηματικά από το Λονδίνο στην Αθήνα, δεν άφησε διαπλεκόμενο για διαπλεκόμενο που να μην μιλήσει, να μην επισκεφθεί, να μην συζητήσει – διαπραγματευτεί για πολλά και διάφορα, πέραν και της βασικής του επιχειρηματικής – επαγγελματικής δραστηριότητας!

Σε απλά λόγια ο «γοητευτικός» κολλεγιόπαις με τις επώνυμες – ηχηρές «κατακτήσεις» της ελίτ της υψηλής κοινωνίας, έμπλεξε σε ένα καταιγισμό υποσχέσεων, νταραβεριού, εξυπηρετήσεων και …κονόμας!

Αισθανόμενος και συμπεριφερόμενος ως «παράγων» της ελληνικής κοινωνίας, άρχισε τα «πάρε -δώσε» και τα «σούρτα – φέρτα» με όλα τα «καλά παιδιά» της πιάτσας!

Και προφανώς θεώρησε ότι με φούμαρα και …κορδέλες θα τους κοροϊδεύει όλους για πολύ καιρό!

Γιατί εκ των πραγμάτων προκύπτει πως εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα πουλάει παραμύθι σε όποιον βλέπει!

Όλους τους αγοράζει, με όλους διαπραγματεύεται, με όλους ντιλαρει για big business, συγχωνεύσεις και εξαγορές και στην ουσία μηδέν!

Όπως αντιλαμβάνεστε τα «κολλεγιόπαιδα της Διαπλοκής» τον πήραν χαμπάρι.

Συνειδητοποίησαν πως όλα είναι μόνο λόγια!

Ούτε στις εταιρίες τους πρόκειται να μπει όπως υπόσχεται, ούτε κανάλια να εξαγοράσει, ούτε σε άλλου τύπου ντηλ πρόκειται να προχωρήσει, από κοινού και συνδυασμένα!

Αποκορύφωμα όλων αποτελεί το γεγονός, ότι σε όποιον μιλήσει για πάνω από 30 λεπτά, μόλις ολοκληρώσει την περιαυτολογία (πόσο όμορφος είναι, πόσες κατακτήσεις έχει, πόσα λεφτά έχει βγάλει) αρχίζει να θάβει- για να μην πω κοροϊδεύει- ακόμη και τον πρωθυπουργό τον οποίο γνωρίζει καλά από τα χρόνια του Κολλεγίου Αθηνών!

Όπως αντιλαμβάνεστε, στο βαθμό που οι «νταβατζήδες» τον «πήραν πρέφα», το μέλλον δεν προμηνύεται λαμπρό και ευοίωνο!

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες …