Πυρ και μανία με τον Υπ. Επικρατείας της ΝΔ είναι μεγαλοεπιχειρηματίας της Ενέργειας – και όχι μόνο – καθώς η άρνηση του Γιώργου Γεραπετρίτη να υπογράψει την σχετική τροπολογία για τη μεταβατική διάταξη όσον αφορά την εκτός σχεδίου δόμηση, του ακυρώνει μεγάλη αγορά οικοπέδου, το οποίο καθιστά μη οικοδομήσιμο, που πραγματοποίησε σε νησί του Σαρωνικού πολύ κοντά στον Πειραιά!

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες ο εν λόγω μεγαλοεπιχειρηματίας της Ενέργειας, που ως γνωστόν διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος προσωπική φιλία με τον Αλέξη Τσίπρα, φέρεται να απέκτησε μια ονειρική έκταση 50 στρεμμάτων στο Αγκίστρι, το μικρό νησί λίγο πριν την Αίγινα, που έγινε γνωστό από την περίφημη ταινία του Κλέαρχου Κονιτσιώτη, παραγωγής 1976, που σκηνοθέτησε ο Ερρίκος Ανδρέου, σε μουσική Χατζηνάσιου και με πρωταγωνίστρια την εκθαμβωτική Μπάρμπαρα Μπουσέ!

Ο νέος νόμος της κυβέρνησης για τα εκτός σχεδίου ωστόσο, φέρεται να καθιστά την ανοικοδόμηση της εν λόγω έκτασης απαγορευτική, ενώ ο Υπ. Επικρατείας στη συνέχεια αρνήθηκε να υπογράψει την τροπολογία μεταβατικής διάταξης που είχε συνταχθεί και την παρέπεμψε στις καλένδες!

Απολύτως δικαιολογημένα λοιπόν ο μεγαλοεπιχειρηματίας της ενέργειας, πνέει μένεα εναντίον του Γεραπετρίτη, νέου Υπ. Μεταφορών στο οποίο υπάγονται και τα μεγάλα έργα… όπου εσχάτως οι «υποσχέσεις» πάνε κι έρχονται!

Διαβάστε περισσότερα